Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist sökes till Iyuno-SDI Group!

Receptionist sökes till Iyuno-SDI Group!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som receptionist och letar efter en ny tjänst på en spännande arbetsplats? Trivs du med kombinationen av administrativt arbete och kontakt med människor? Då kan det vara dig vi letar efter till denna tjänst. Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Perido letar efter en receptionist till vår kund, lyuno-SDI Group, ett globalt företag som arbetar med dubbning, undertextning, översättning samt tillgänglighets- och mediaservice. De samarbetar med många välkända stora varumärken inom streaming/TV och media- och underhållningsindustrin i stort. Tjänsten är placerad på deras kontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter

I den här ”spindeln-i-nätet”-rollen kommer du att vara ett ovärderligt stöd för företaget med alla de varierande och viktiga arbetsuppgifter du dagligen arbetar med. Tjänsten är bred och du kan generellt förvänta dig sedvanliga receptions-/adminuppgifter. Dessa är några av de viktigaste:

  • Låsa upp & larma av på morgonen
  • Ta emot besökare på ett glatt och professionellt sätt
  • Ha koll på besöksscheman för att med framförhållning veta vilka som ska komma, vilket projekt de ska jobba med samt var i lokalerna de ska infinna sig
  • Ha frilanskontrakt förberedda för signering
  • Administrera kontrakt och andra dokument samt följa upp i system
  • Se till att lokalerna är fräscha, trivsamma och representativa
  • Sköta beställning av kontorsmaterial och inköp till köket
  • Ansvara för receptions- samt kontraktsmejlen samt telefon
  • Övrigt för rollen liknande arbetsuppgifter som tillkommer

Dina egenskaper

Som receptionist står ett glatt och trevligt bemötande i fokus och du är därför en person som tycker om att arbeta med människor. Vi tror därför starkt på att du är en kommunikativ person som alltid ger bästa tänkbara service. Vidare trivs du utmärkt med att ha varierande uppgifter som ger dig den perfekta arbetsmixen om dagarna, vilket också ställer krav på att du kan samordna detta på ett lyckat sätt. Till sist tror vi självklart att du besitter den ack så viktiga förmågan att skapa och ordning och reda genom ditt noggranna sätt att arbeta på.

Vi tror att en väldigt rolig tjänst väntar, du ska känna dig varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i reception
  • Mycket goda kunskaper inom Officepaket och lätt för att lära dig nya IT-program
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Omfattning och tillträde

Heltid, i 6 månader, med möjlighet till en överrekrytering av Iyuno-SDI. Tillträde under hösten.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänstens referensnummer 33431 i ämnesraden. Du kan också kontakta ansvarig rekryterare på amanda.delven@perido.se

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons