Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist på heltid sökes till Europeiska Motor

Receptionist på heltid sökes till Europeiska Motor

Europeiska Motor AB · Täby · Ansök senast 28 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du fått höra från dina vänner att du har en fingertoppkänsla för service? Motiveras du av att göra det där speciella för människor du möter? Om svaret på frågorna är ’Ja’ tror vi att du med stor sannolikhet är vår kunds nya Customer Experience Representative!

Barona har ett stolt samarbete med Europeiska Motor som just nu söker efter en ny stjärna. I rollen receptionist på Europeiska motor kommer du få titeln Customer Experience Representative. Du kommer i din roll att upprätthålla det dagliga arbetet på Europeiska Motors anläggning i Täby. – Ett arbete som präglas av fantastiska kundmöten, samarbete och glädje!

Arbetsbeskrivning
Som Customer Experience Representative kommer du tillsammans med övrig personal att äga allt som händer i bilhallen. Du är den första personen som kunderna möter och du ansvarar för att guida kunderna i hallen. Du ställer frågor för att ta reda på kundens behov för att därefter lämna över till en säljare på plats. Utöver det fysiska kundbemötandet kommer du även arbeta med mer administrativa uppgifter.

Förutom ditt närmaste team jobbar du nära andra avdelningar som exempelvis försäljning- leverans och serviceavdelningen.

Övriga arbetsuppgifter omfattar:
  • Organisera fordon i anläggningens bilpark
  • Upprätthålla en konstant hög visuell standard i bilhallen
  • Besvara anläggningens telefon
  • Parkeringsinventering
  • Eventplanering
  • Inventering och inköp av kontorsmaterial
  • Hantera provkörningar

Din profil
Europeiska Motor strävar alltid efter att leverera både fysisk och digital service i världsklass. Vi ser därför att du har ett genuint intresse för service och brinner för att ge kunder en oförglömlig upplevelse vid varje besök i bilhallen. Rollen omfattar mycket eget ansvar vilket bidrar till att vi tror att du har en god förmåga att strukturera och prioritera bland dagens uppgifter. Du arbetar alltid tillsammans med kollegor, både inom din avdelning samt i nära relation till andra avdelningar.

Vi ser också att du som söker har:
  • B-körkort manuell växellåda
  • Meriterande är erfarenhet av serviceyrken så som butik

Erbjudande
Du kommer bli anställd av Barona med tillkommande förmåner via kollektivavtal med Unionen. Tjänsten är en heltidstjänst mån-fre á 40h/v med arbetstid 9-18. Några gånger per år har anläggningarna eventdagar på helger och du kan vid dessa tillfällen eventuellt komma att bli schemalagd även under dessa dagar. Vid behov kan inhopp på någon av våra övriga anläggningar i Rissne eller Vällingby vara aktuellt i fall av tex akut sjukfrånvaro och dylikt.

Du kommer vid uppstart att genomföra utbildningar som ger kunskaper om service och kundens produkter. Du kommer initialt att börja din upplärning brevid existerande personal i Rissne för att sedan övergå till att arbeta fast i Täby.

Vi ser gärna att uppstart sker i slutet av Mars 2023

Rekryteringsprocessen
Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer med både Barona och Europeiska Motor. Du kommer senare i processen att genomföra en referenstagning och på slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att utföras.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta karolin.andersson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Europeiska Motor AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons