Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist på deltid till LRF

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 6 dec.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och vill ha ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studierna? Lantbrukarnas Riksförbund söker nu dig som vill hjälpa till med att täcka upp deras reception vid behov, agera administrativt stöd samt stötta upp vid event. Du kommer få ta ett stort egen ansvar och stämma av vilka som kommer på besök och hälsa alla externa och interna gäster välkomna.
Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Lantbrukets Riksförbund har idag ca 300 anställda på huvudkontoret och där ca. 150 personer arbetar på plats varje dag. Utöver de internt anställda kommer även flera externa besökare varje dag från olika länder. I receptionen kommer du därför få säkerställa vilka som kommer på besök samt få arbeta med administrativa uppgifter. Det är en händelserik arbetsplats med mycket liv och rörelse och rollen passar dig som älskar att träffa nya mänsikor och att jobba självständigt.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kund. Uppdraget kommer att vara på deltid, inledningsvis ca 8-16 timmar i månaden. I takt med att samhället öppnar upp mer och mer räknar vi med att arbetstiderna kommer öka med tiden.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist på LRF kommer du till exempel att få:
  • Ta emot besökare i receptionen
  • Stötta upp kring administration
  • Hjälpa till vid event
  • Hantera bokningar
Tjänsten passar dig som har ett intresse för gröna näringar och livsmedel samt gillar att vara spindeln i nätet. För rätt person finns det stor möjlighet till förlängning av uppdraget.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1,5 år kvar av studierna
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceroll
  • Har kunskaper i outlook eller något något typ av bokningssystem
Som person är du självgående då det krävs att du kan ta egna initiativ och driver arbetet framåt. Vidare är du även noggrann och har hög social kompetens då du kommer hantera viktiga dokument och många gånger vara ansiktet ut mot kunderna.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
* Placering: Franzéngatan 6, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons