Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist på deltid sökes till HS Holper service AB, Folkungagatan 128

Hs Holper Service AB · Stockholm

·

Ansök senast 19 maj (13 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Receptionist i din ansökan

Vi söker i första hand dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi och som är i början av din karriär med en stark vilja att utvecklas. Det är meriterande med erfarenhet från liknande roller men ej ett krav. Det är självklart för dig att kommunicera professionellt i både tal och skrift och du behärskar svenska språket flytande.

Vi söker dig som är driven, tar initiativ, nyfiken, ansvarsfull och redo att ta dig nya utmaningar. Du är flexibel, service minded med möjlighet till att utvecklas i din roll. Vidare så är du ödmjuk och en självständig teamplayer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang. Har du gått på gymnasiet med inriktning ekonomi eller studerar du inom ekonomi på universitet ? Vill du börja jobba några timmar per dag? Vi kan ha det perfekta arbete för dig.

Som receptionist / administratör hos HS Holper service kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av support gentemot våra kunder.

Du kommer att vara kundernas initiala kontakt och du kommer att hantera supportfrågor gällande våra olika typer av tjänster.

Du kommer att beställa material samt göra den dagliga bokföringen samt fakturering. Du har telefon och mail som dina dagliga verktyg. På sikt kommer du även hjälpa till med avstämningar, leverantör- och kundreskontra.

HS Holper service grundades 2001, vi är ett service företag med många olika tjänster men specialiserade på städning. Tack vare en entusiastisk medarbetarskara har vi lyckats växa utan att tappa det vi alltid vill vara - ett företag som bryr sig om sina kunder och leverantörer med höga ambitioner gällande god service och tillgänglighet. HS Holper är idag under en stor utvecklingsfas och vi håller på växer mer och mer. Huvudkontoret finns på Folkungagatan 128 i Södermalm .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hs Holper Service AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

HS Holper Service AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Receptionist i din ansökan