Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist och konferenskoordinator med ansvar

Receptionist och konferenskoordinator med ansvar

Aurum i Skellefteå AB, Hotell · Skellefteå · Ansök senast 22 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver förstärkning och söker ytterligare en servicestjärna till vårt härliga team . Vi söker nu en reception- och konferenkoordinator med ansvar till oss på Aurum Hotel i Skellefteå

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från branschen och bokningar av konferenser, samt har känsla för kvalitet och personlig service. Då vi tillhör den bransch som har öppet varje dag året runt varierar arbetstiderna.

Som receptionist- och konferenskoordinator ansvarar du för att ge gästen bästa möjliga service och brinner för mötet mellan människor. Du kommer att arbeta i ett engagerat serviceteam i hotellets kärna och därmed få glädjen att vara våra gästers första kontakt och intryck av hotellet samtidigt som det är du som bär ansvaret för känslan när gästerna lämnar oss. Som receptionist- och konferenskoordinator har du en hög känsla för service och kvalitet samt ett starkt intresse till merförsäljning. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter – ingen dag på ett hotell är den andra lik.

Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet Hotsoft är en merit. Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och kassa, bokningar och allmän gästservice. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga. Arbetet på konferensavdelningen består av att detaljplanera konferensbokningar, förbereda i lokalerna, välkomna konferensgäster och vara behjälpligt vid uppstarten av konferensen med bland annat tekniken samt hjälpa till vid fika och lunchservering. Kommunikation med köket gällande allergier och önskemål.

Du kommer även att ansvara över schemaläggning i receptionen, kolla över logi- och konferensavtal. Ett nära samarbete med andra hovmästare, kökschef och hotellchef

Att arbeta som reception- och konfrenskoordinator innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist- och konferenskoordinator är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som är ansvarstagande och initiativtagande; gäster kan sällan vänta. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga. Kan arbeta självständigt och såväl i grupp.Kvalifikationer och personlighet

Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Vi vill kontinuerligt utvecklas och hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss driva hotellet framåt.

Arbetstider: Dagar, kvällar, helger

Omfattning: Heltid

Start Enligt överenskommelse

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommendera därför att du inte väntar med ansökan!

Om Aurum Hotel: Aurum Hotel ligger ca 2 km från centrum. Byggnaden invigdes 1979, sista renoveringen gjordes under 2021.Orangerit på Söder ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande byggnad. 7 st konferenslokaler med kapacitet från den lilla gruppen upp till 120 personer i biosittning.

Till Aurum Hotel söker vi alltid duktiga medarbetare med service och värdskap som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett värdskap och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som med stor yrkesstolthet. Har god organistionsförmåga och har öga för det där lilla extra.

Stad: Skellefteå

Vi ser framemot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aurum i Skellefteå AB, Hotell

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Hotell Aurum i Skellefteå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons