Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist- helger/kvällar (Extra)

HAMNHOTELLET KRONAN I LANDSKRONA AB · Landskrona · Ansök senast 5 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hamnhotellet Kronan – det personliga hotellet i Landskrona

Hotellet är beläget centralt i Landskrona i maritim miljö vid hamnen.

Hamnhotellet Kronan drivs i en vacker byggnad från slutet av 1800-talet med tidsenlig interiör vilken man bevarat under åren, såsom kakelugnar och stuckaturer i taken.

Byggnaden har varit hotell från mitten av 1900-talet Sjöfartshotell och sedan Hotell Kronan med undantag för åren 1993 – 2000.

Hösten år 2000 renoverades huset åter till hotell, Hamnhotellet Kronan. Den härliga sekelskiftesmiljön bevarades och färgsättningen frächades upp, vilket våra gäster uppskattar och upplever som personligt och välkomnande. Ett mysigt hotellalternativ som passar både affärs- och fritidsresenärer.

Hamnhotellet kronan är ett litet hotell med personlig service. Vi har 17 rum som alla är unikt och smakfullt inredda. Vi har allt från enkelrum till rum större dubbelrum med balkong. Varje gästmöte är unikt. Vi söker dig som brinner för service och vill vara med i vårt lilla tajta team. Hos oss får du ett omväxlande och roligt jobb. Arbetstiderna varierar under säsongen mellan dag- och kvällstid, vardagar och helger. Vi håller öppet 06.00-20.00. Du som söker kommer mestadels jobba helger och vid behov vardagskvällar. Under sommaren ser vi gärna att du vill gå upp i antalet arbetstimmar.

I vår reception söker vi dig som gillar möten med människor, är initiativtagande, flexibel, ansvarsfull, självständig, utåtriktad och som har en hög arbetsmoral och känsla för service. Du tycker om att hitta och göra det lilla extra till våra gäster. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift och du är en glad och positiv person. I rollen som receptionist hos oss är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, är stresstålig, mycket noggrann och tar stort ansvar för sitt arbete. Ålderskrav: fyllda 20år

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Arbetsuppgifter består av bokning, incheckning respektive utcheckning av gäster, frukostansvar, kassahantering och städning.

Tillträde omgående, intervjuer sker löpande.

Kompetens:

• Har erfarenhet av servicebranschen, gärna inom hotell.

• Har en genuin känsla för service.

• Har ett öga för detaljer och fingertoppskänsla.

• Har en positiv attityd och ställer höga krav på dig själv.

• Är initiativtagande och har en förmåga att lösa problem innan

de uppstår.

• Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska.

Meriterande

• Erfarenhet av Hotellbokningssystem, specifikt Sirvoy

Timlön enligt kollektivavtal.


Låter det intressant? Vi välkomnar varmt alla ansökningar som innehåller personligt brev samt CV.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HAMNHOTELLET KRONAN I LANDSKRONA AB

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Hamnhotellet Kronan i Landskrona AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons