Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reception/Butik/Servering

Halens Camping & Stugby AB · Karlshamn · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Halens Camping och Stugby ingår i My Camping i Sverige AB. Du är ansiktet utåt och anställd på Halens Camping måste man vara flexibel, stresstålig och noggrann för att kunna göra alla gäster nöjda, samt lätt för att samarbeta med annan personal. Vi förväntar oss även att du har en bra känsla för service och nära till ett leende. Du har goda språkkunskaper i bl.a. svenska och engelska. Du bör ha både intresse och goda kunskaper inom ekonomi och kassaredovisning. Datavana är ett krav. Minimiålder 18 år. Ett annat krav är att ha erfarenhet från liknande arbete sen tidigare och kunna lämna goda referenser och betyg.


Välkommen med din ansökan till info@mycamping.se

Märk Din ansökan "Sommarjobb Halen"

Bifoga meritförteckning/CV och referenser i din ansökan.

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

Ansökningar som ej uppfyller våra krav behandlas ej.


Vill Du ha ett spännande och roligt sommarjobb? Gillar Du jobba med ett trevligt team och ta hand om glada människor? Då har vi jobbet för dig!


Arbeta i vår reception, med bokningssystemet innebär bl.a. in- och utcheckning, svara i telefonen och genomföra telefonbokningar och ge tydlig information, kiosk/servering- och glassförsäljning, uppdatering av gästinformation, kassaredovisningar, uthyrning av cyklar och mycket annat. Receptionen är campingens hjärta vilket innebär att den som arbetar där har en viktig roll för både gäster och personal. Arbetet ställer stora krav på eget ansvar ”självgående person” och goda kunskaper i ekonomi.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Halens Camping & Stugby AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Halens Camping och Stugby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons