Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reception

BELWRK AB · Stockholm · Ansök senast 23 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Belwrk är ett tjänsteföretag som riktar sig främst till e-handlare. BEL står för Bemanning, E-handel och Logistik, WRK för Work. Det är precis det vi jobbar med. Bemanning, genom att hyra ut personal, E-handel genom att hjälpa e-handlare med personal tunga arbetsuppgifter, och Logistik med att hantera logistik åt företag.

Vi tror på att vi förenklar våra kunders vardag genom att hantera det som våra kunder inte vill hantera själva. Genom att ha full förståelse för våra kunders behov så tror vi att vi kan vara helt service inriktade på ett självklart sätt.

Belwrk har funnits i snart 30 år. Vi har jobbat med bemanning och kundservice under hela den tiden. Att vara serviceinriktade och fokuserade på vår personal ligger i vårt DNA.

Vi söker just nu dig som kan arbeta extra minst 3 gånger i veckan. Är du tillgänglig mer än 3 gånger i veckan ökar det chansen att arbeta varje dag. Detta jobb kan även kombineras med studier.

Vi ser att du som söker är en mycket flexibel person som älskar att jobba, har skinn på näsan samtidigt som du är ödmjuk, är lättlärd, framåt och noggrann. Du är intresserad och gillar att lära dig nya saker och har en stor känsla för service. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare men du ska ha rätt servicetänk och snabbt kunna komma in i olika arbetsuppgifter. Är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter, är social, serviceinriktad, och har lätt för att träffa nya människor? Då är det kanske Dig vi söker!


Vi söker just nu personer på deltid som kommer arbeta inom reception och växel ute hos några av våra kunder i city. Du kommer bli upplärd ute hos ca 5 kunder som du vid behov kommer arbeta hos.

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilken kund man är hos. Men i huvudsak brukar det handla om att ta emot besökare, svara i telefon, posthantering, vara behjälplig hos övriga avdelningar, etc. Arbetstiderna varierar men mellan 07:00-18:00 Mån-fre.

En anställning hos oss ger dig möjlighet att testa på varierande arbetsuppgifter och lära känna nya människor.

För tjänsten är det viktigt att man har ett flexibelt schema på veckodagarna och snabbt kan ställa upp när behov uppstår akut. Du lägger in din tillgänglighet på enkelt sätt i en app.


Stämmer ovan beskrivning in på dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BELWRK AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

BELWRK AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons