Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reception & Butik Kapelludden camping

Reception & Butik Kapelludden camping

Borgholms campingar · Borgholm · Ansök senast 16 apr.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att leverera det bästa till våra gäster? Vi söker nu dig som vill jobba med människor och vara med och ge våra gäster den bästa semestern. Är du handlingskraftig, strukturerad och kan leverera service med positiv och energisk inställning, då är det här jobbet för dig!

Vi söker nya stjärnor till vår reception och butik på Kapelludden! Ni är det första och sista gästen möter när de besöker våra anläggningar. I arbetet ingår in- och utcheckning av våra gäster. Du kommer få svara på många frågor, både om våra anläggningar och om närområdet. I receptionen är man mittpunkten för arbetet på campingarna. Man har nära kontakt med städ och vaktmästeri för att hela tiden leva upp till gästernas förväntningar.

I anslutning till receptionen ligger vår butik Handlar´n, här hittar gästerna det mesta de behöver för en dag på campingen eller stranden. Varje morgon bakar du frallor och fikabröd, plockar i ordning varor, och står i kassan. Du städar både reception och butik och ser till att allting är fräscht under hela dagen.

Därför söker vi nu dig som brinner för service och försäljning. Du ska vara produktiv, strukturerad och kunna fatta snabba beslut. Att lösa problem ser du som en utmaning. Du bör även känna dig bekväm med att ha datorn som arbetsredskap. Har du dessa egenskaper så lovar vi att du kommer utvecklas hos oss, både på ett professionellt och ett personligt plan.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete. Det är ett utmärkt jobb för dig som vill vidare i branschen och lära dig mycket.

Arbetets varaktighet är vecka 25–32 med varierande arbetstid, i snitt 80%, på rullande schema. Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA. Vi kan erbjuda boende i Borgholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borgholms campingar

Placering

Borgholm

Kontaktperson

AB Kapelludden

Dela jobbannonsen

Anmäl annons