Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reception Assistant till Academic Works kontor i Örebro

Reception Assistant till Academic Works kontor i Örebro

Academic Work · Örebro · Ansök senast 27 nov.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att ge grym service och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier? Välkommen till vår reception!

Information om uppdraget

Då vardagen börjar återgå till det normala efter pandemin ser vi ett större behov av stöttning i vår reception och därför söker vi nu ytterligare en Reception Assistant!

Så här beskriver Sofia, en av våra tidigare Reception Assistants, sin roll:

"Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök, men även att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut."

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Reception Assistant kommer du att tillhöra receptionsteamet, och bidra till att varje besökare hos oss får en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. Som Reception Assistant är ditt huvudansvar att ge just det till alla du möter under en arbetsdag, både genom ditt bemötande och genom att vår reception ska ge ett trevligt och välkomnande intryck. Den interna servicen är en väldigt stor och viktig del i din roll, där du stöttar och hjälper dina kollegor på kontoret med det som kan tänkas behövas.

Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och receptionens fortsatta utveckling.

I den här rollen kommer du arbeta ca 10-12 timmar per vecka, förlagt på kontorstider mellan 8-17. Schemaläggning sker i samråd med din närmsta chef, så det fungerar både utifrån kontorets behov och dina studier.

Din chef och din utveckling

För att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning med din närmsta chef. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ung, hungrig företagskultur där vår strävan är att du ska utvecklas, växa och trivas på jobbet. Tillsammans med dina kollegor i receptionsteamet jobbar ni mot att nå gemensamma mål som utvärderas kvartalsvis av tillsammans med din chef.

Arbetsuppgifter
  • Ge service utöver det vanliga till alla våra besökare, interna kollegor och till de som ringer vår växel
  • Säkerställa att receptionen alltid är städad och väl påfylld med exempelvis kaffe, dryck och tidningar
  • Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
  • Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
  • Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret
  • Sträva mot att nå teamets gemensamma mål och bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt
Vi söker dig som

... har följande kompetenser:
  • Problemlösande
  • Strukturerad
  • Serviceinriktad
  • Självgående
  • Kommunikativ
Vidare ser vi gärna att du som söker är kreativ, påhittig och inte rädd för att komma med egna initiativ.

Vad tar du med dig i rollen som Reception Assistant?
  • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2024. Då vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har praktik eller utlandsstudier planerade under denna tid
  • Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
  • B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefon som främsta arbetsverktyg eller har jobbat i en reception tidigare.

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission - We make people grow

Instagram

Facebook

Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Cirka 10-12 timmar/vecka

Placering: Örebro

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här". Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester från Assessio. Det ena är ett personlighetstest som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons