Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reagents Supervisor

Cepheid AB · Solna · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Som Reagents Supervisor kommer du att vara ansvarig för att vägleda teamet samt förväntas du ha flexibiliteten att hantera detaljerna i det dagliga arbetet. Du kommer att vägleda och utbilda andra anställda och ha uppsikt över de anställdas produktivitet. I arbetet ingår även att se till att personalen förstår sina arbetsuppgifter samt ge konstruktiv feedback och coachning. Därtill kommer du även att observera processer och utrustning. Kunskap om GMP / BNP är meriterande.

Ansvar:

  • Se till att teamet uppfyller Cepheids kvalitets-och leveranskrav i tid; hantera produktionsutmaningar
  • Planera och samordna tillverkningen
  • Sätt prestationsmål och tidsfrister i linje med företagets vision.
  • Motivera medarbetare, lösa problem och fatta svåra beslut. Identifiera samt genomföra positiva förändringar i kostnadsminskning och eliminering av avfall
  • Arbeta tvärfunktionellt samt underhålla och bidra till att utveckla produktionsprocesser mot andra avdelningar.
  • Bidra till förbättrade tillverkningsprocesser, kontinuerligt arbete med förbättringar och användning av Danaher Business System (DBS) verktyg, t.ex. Kaizen, PSP

Kvalifikationer:

Minimikrav

  • Kandidatexamen med minst 5 års erfarenhet av tillverkning eller relevant är meriterande
  • Kunskaper i Microsoft-program (Word, Excel och Outlook).
  • Erfarenhet av att hantera olika kvalitets-och supportprogram samt att underhålla mjukvarusystem som exempelvis Centuri, Agile, SAP RAM, ME (EDHR) etc.
  • Utmärkt kommunikations-och ledarskapsförmåga och fallenhet för att effektivt komunicera mellan olika avdelningar.

Därtill ska du som söker tjänsten ska vara detaljorienterad, välorganiserad och strukturerad. Vi söker dig som är van vid att arbeta mot deadlines samt har en känsla för kvalitet och produktivitet. Du verkar för en trygg och trivsamarbetsmiljö genom att vidta erforderliga säkerhetsåtgärder inom ramen för arbetet.

Erfarenhet av kundservice och konflikthantering är meriterande.

Danaher Corporation och alla Danaher-företag är arbetsgivare som utvärderar kvalificerade sökande utan hänsyn till hudfärg, etnisk tillhörighet, religion, kön, könsöverskridande identitet, ålder, civilstånd, funktionshinder, veteranstatus, sexuell läggning, könsidentitet eller andra diskrimineringsgrunder som skyddas av bestämmelser i lag. Affischen "EEO is the Law" finns här.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cepheid AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Cepheid AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons