Rapid Continuous Improvement (RCI) Manager

Sna Europe (Industries) AB · Lidköping

·

Ansök senast 14 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten som RCI Manager
Som RCI Manager är du ytterst ansvarig för att driva och utveckla organisationen mot satta mål, genom implementering och utveckling av olika LEAN verktyg. Du arbetar med att identifiera företagets förbättringsområden samt genomför värdeflödesanalyser inom prioriterade områden i företagets verksamhet. Tillsammans med medarbetarna skapar du handlingsplaner för att nå en ny utvecklingsnivå, som ger en grund för bestående förbättringar. Du är företagets expert inom Leanverktyg och metoder och arbetar för att reducera ledtider både inom materialförsörjning, produktion och administration.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är stödja företagets olika avdelningar att införa, upprätthålla standardiserade arbetssätt, samt genomföra uppföljningar på arbetssätt och processer. Du kommer även att vara ansvarig för att dokumentera genomförda förbättringar för att kunna sprida dessa vidare som "best practice" genom hela organisationen.

Vi söker dig som...
För att lyckas inom rollen som RCI Manager krävs det att du har en högskoleexamen inom relevant område, samt ha mångårig erfarenhet från tillverkande industrin. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och erkända kunskaper inom olika LEAN verktyg. Att kunna se organisationen ur ett helhetsperspektiv och kunna förstå hur olika processer påverkar varandra är även dessa egenskaper du behöver besitta för att lyckas inom rollen.

För att trivas med rollen så arbetar du på ett strukturerat och välplanerat sätt och trivs med att ha många bollar i luften.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som RCI Manager på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. Vi erbjuder behovsanpassad kompetensutveckling. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:
PU Sweden Manager Joakim Brenden, Joakim.brenden@snaeurope.comeller HR Manager Nordic Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för Unionen är Tomas Ivner 0510-790 840, Tomas.ivner@snaeurope.com

Facklig representant för Ledarna är Stefan Barndik, Stefan.barndik@snaeurope.com

Sista ansökningsdag är 2020-12-14 men tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning till:
Herman.henriksson@snaeurope.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sna Europe (Industries) AB

Placering

Lidköping