Raperatör/snickare

I G P På Söderåsen AB · Svalöv

·

Ansök senast 9 okt.

Ansök via mejlSökes

Reparatör/SnickarePugerup & Böketofta driver en konventionell växtodling på 1300 ha. och et skogsbruk på 1500 ha. Vi har en grisproduktion med 600 suggor och producera ca 16,000 slaktgrisar. Vi har många ekonomibyggnader och ca. 40 uthyrnings bostäder. Våra driftsgrenar är växtodling, grisproduktion, energiproduktion, skogsbruk, uthyrning av bostäder, jakt och viltvård.

Totalt i verksamheten är vi ca. 20 anställda.
Vi söker dig som är kunnig och har bra erfarenhet som snickare och eller reparatör, du skall kunna jobba i team och självständigt. Du kan själv ta ansvaret för mindre projekt i samband med övrig personal. Du är inte rädd förr att ta på dig olika uppgifter/projekt inför reparation och underhåll samt nybygge.

Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete i ett företag som ständigt utvecklas. Du arbetar med ett team som underhåller både produktions- och bostadsfastigheter. Vi söker dig som har en gedigen, dokumenterad erfarenhet av liknande arbete som både kan arbeta självständigt men även leda ett team.

Vi söker även dig som inte har så mycket erfarenhet men har rätt intresse och vill lära dig mer och utvecklas tillsammans i teamet.


Vi jobbar med frihet under ansvar, och får den rätta är där möjlighet får en lång och bra anställning på företaget.

Vi kan erbjuda trevlig tjänstebostad på gården.


Kolla mer på: www.pugerup.se eller Facebook – Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani AB


Har du frågor är du välkommen att kontakta oss


Cv skickas till

Daniel Juhl

Mobil: 0708-433412

Mail: Daniel.juhl@pugerup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

I G P På Söderåsen AB

Placering

Svalöv

Kontaktperson

i G P På Söderåsen AB

Ansök via mejl