Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ragn-Sells söker dig med kemikunskaper!

StudentConsulting · Borlänge · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Har du kunskaper inom kemi och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera och ta hand om farligt avfall på ett hållbart sätt? Ragn-Sells Recycling AB hjälper sina kunder att hantera sitt farliga avfall på ett hållbart, korrekt och lagligt sätt. Med erfarna experter på farligt avfall och säkerhetsrådgivare hjälper Ragn-Sells dagligen sina kunder med alltifrån märkning, sortering och klassificering av farligt avfall till rådgivning om säker transport.

Ragn-Sells Recycling AB, Borlänge FA transporterar och omhändertar farligt avfall åt kommuner och företag. Verksamheten omfattas av insamling, mottagning, kontroll, sortering och mellanlagring av farligt avfall samt en behandlingsanläggning för olja, oljehaltigt slam och oljehaltigt vatten. Insamling av farligt avfall sker via styckegodstransporter. Avfallet vägs, kontrolleras, märks upp och dokumenteras innan det placeras på avsedd plats i mellanlagret för vidare transport till godkänd behandlingsanläggning.

Som kemitekniker kommer du b.la. att arbeta med:
  • Arbete ute hos Ragn-Sells kunder innebär bl. a Sortering, klassificering, emballering, etikettering, upprättande av dokumentation enl. gällande lagkrav.
  • Arbete på anläggningen för farligt avfall, innebär bl.a sortering, vägning och omemballering av inkommande gods.
  • Arbetet kan även innebära att informera och utbilda såväl internt som externt.
Tjänsten är belägen i Borlänge men arbete på annan ort kan förekomma. Arbetstider är förlagda 07-16, må-fre, men även andra schemalagda arbetstider kan komma att bli aktuellt. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd av Ragn-Sells.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom kemi, B körkort och god datavana. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.
Har du en examen inom kemi, kunskap om avfallsförordningen, miljöbalken och ADR är detta starkt meriterande. Likaså om du har truckkort, C2 (lastmaskin) och C/CE kort.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, flexibel och driven. Du räds inte utmaningar, utan ser det som en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt, där du tar egna initiativ och ansvarar över resultatet. Du är analytisk och en problemlösare, som delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information för att stödja andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så sök redan idag!

Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll sker, kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte. Vid frågor om tjänsten, kontakta: linda.tegelberg@studentconsulting.com

Sökord: Kemi, ADR, Miljö, Farligt gods, Farligt avfall

Sökord: Kemi, ADR, Miljö, Farligt gods, Farligt avfall

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons