Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rådgivare med fokus på bolån till Remote Advisory

SEB · Göteborg · Ansök senast 5 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att hjälpa kunder med hela deras privata ekonomi? Vill du finnas där för kunden i den viktigaste affären i deras liv? Lever du efter service i världsklass och vill vara den personliga kontakten i en annars mer och mer digital bankvärld? Drivs du av att förbättra processer och arbetssätt och vill vara med i en nystartad avdelning där flexibilitet är ett av nyckelorden?
Om jobbet Remote Advisory Bolån ingår från och med i höstas i den nya enheten Remote and Center of Excellence. Vårt främsta mål är att hjälpa kunden genom bolåneresan på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Ditt jobb blir att fånga upp kunder som är intresserade av nya bolån alternativt har gjort en ansökan och följa denna kund genom hela kundresan. Därtill kommer också en behovsanalys av kundens hela ekonomi. Du behöver älska rådgivning och älska att göra affärer för att trivas och för att briljera i rollen.
Du kommer att arbeta remote; dvs via telefon, digitala ansökningar, onlinemöten, säker dialog och e-post. Det finns tre Remote Advisory Bolåne-team i Göteborg och två i Sundsvall där ett nära samarbete är av yttersta vikt. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att hantera bolåneansökningar, ta hand om inskickade kompletteringar, svara på inkommande samtal, du tar hand om löpande administrativa uppgifter, och du har bokade rådgivningsmöten inför tillträdet. Strukturen och arbetssättet kommer ständigt att utmanas och utvärderas eftersom vi lever i en föränderlig värld. Ett bra samarbete med teamen på 247 service och med kontoren är av yttersta vikt för att kundens resa ska bli så smidig det bara går.
Vem är duDu är serviceinriktad och har ett genuint intresse av att vilja göra skillnad för kunder genom hållbar rådgivning. Du brinner för att göra bra affärer både för kunden och för oss som bank. Du är affärsdriven och ser varje bolån som en möjlighet att se över hela kundens ekonomi och hitta mervärde. Du är nyfiken på digitalisering och ser möjligheter i hur saker kan förbättras och effektiviseras.
Vi ser även att du har dubbla swedseclicenser: Investeringsrådgivning & Bolån och det är meriterande om du har erfarenhet av rådgivning på kontor. Vi litar på att du är självgående och ser förändring som en möjlighet och ett måste för att komma framåt. Vid piloter, projekt och andra nyheter är du den som sträcker upp armen och vill vara med och testa. Du har lätt för att samarbeta i team, är angelägen om att nå resultat och är bra på att organisera ditt arbete.
Vad vi erbjuderVi erbjuder ett mångsidigt uppdrag med fokus på bolån och kundens privatekonomi i en arbetsmiljö och organisation som är under utveckling och ständig förändring.

Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i denna nya roll. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men senast den 2 maj 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Emma Falk på mail emma.falk@seb.se
Vi ser fram emot din ansökan!
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons