Jobbsafari är en del avschibsted logo

Quality Specialist / Kvalitetsspecialist

Bravura · Helsingborg · Ansök senast 6 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för kvalitetsfrågor och väljer lösningar före problem? Har du erfarenhet från läkemedels- eller livsmedelsbranschen? Vill du vara en del av ett internationellt växande företag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Råå S har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Råå S en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFrån början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag är det även produktionsanläggning för snuset On! nikotinpåsar. Det är ett helt tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. On! växer snabbt och finns idag tillgängligt i USA, Sverige, Japan och Österrike.

Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög. I slutet av 2018 flyttades tillverkningen till större lokaler på Berga i Helsingborg och produktionen gick från en till fyra linjer. Under 2019 växte företaget från 30 anställda till idag ca 100 anställda. Med denna kraftiga och snabba tillväxt finns ett behov av tydliga och effektiva strukturer och processer.

ArbetsuppgifterI rollen som Quality Specialist ansvarar du för att kvalitetssäkra nuvarande produktion och vara en viktig spelare i Råå S implementering av FDA-krav. Du hanterar allt från daglig registrering, genomförande av QMS-krav, hantering av inkommande material samt CAPA-processer och allmänt kvalitetsarbete. Du medverkar i utredningsarbetet, vilket innebär hantering av produktionsreklamationer, avvikelsehantering och kvalitetshöjande utredningar. Vidare har du mycket kontakt med kvalitetsoperatörer, skiftledare, underhållstekniker och Quality Manager för att ständigt driva förbättringsarbete i produktionen.

Formella krav
  • Kandidatutbildning inom livsmedelsvetenskap, biologi, mikrobiologi, kemi eller likvärdig utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet inom kvalitetsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta med GMP och ISO
  • Flytande i engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet av FDA är meriterande
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
För att trivas i rollen som Quality Specialist förväntas du ta ett stort eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är noga med att säkerställa att kvalitén i produkterna håller hög nivå och är van att arbeta noggrant sedan tidigare. Utöver detta kommer du att ha många olika kontaktytor inom organisationen, varför du är en person med goda kommunikativa förmågor som trivs i sociala sammanhang.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägsningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsspecialist, kvalitet, quality, quality specialist, GMP, FDA, ISO, CAPA, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, Helsingborg, Skåne

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons