Quality Engineer

NOLATO MEDITECH AB · Hörby

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma och är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Vi söker en driven Kvalitetsingenjör till vårt QA team i Hörby.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår utförande av uppgifter i våra kvalitetsprocesser såsom CAPA/avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av våra kvalitetsprocesser och förbättringsarbete ingår i arbetet samt mycket kundkontakter. Du arbetar nära andra funktioner så som Produktion, Logistik, Underhåll och Marknad i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av vår LEAN kultur.

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med polymera produkter och tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö är också starkt meriterande. Vi tror även att du har en högskoleutbildning inom relevant område.

Eftersom kontakter med våra kunder utgör en del av ditt arbete och kunderna finns internationellt är det ett krav att du behärskar såväl engelska som svenska obehindrat i tal och skrift samt är noggrann i ditt sätt att dokumentera.

Goda IT kunskaper samt erfarenhet från statistikverktyg som Minitab är meriterande.

Vidare ställer arbetsuppgifterna höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet, strukturerat arbetssätt och problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Tjänsten är på heltid och med placering i Hörby.

Intresserad

För att veta mer om tjänsten kontakta HR Administratör Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Din ansökan skickar du till

hr.meditech@nolato.com och vi vill ha den senast den 8:e November 2020.

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NOLATO MEDITECH AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Nolato Meditech AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Quality Engineer Hörby i din ansökan