Jobbsafari är en del avschibsted logo

Quality Engineer till ASSA ABLOY Opening Solutions Eskilstuna

Quality Engineer till ASSA ABLOY Opening Solutions Eskilstuna

ASSA ABLOY · Eskilstuna · Ansök senast 13 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

We open doors to the future!

Brinner du för kvalitet och förbättringsarbete? Då är det dig vi söker. Nu utökar vi kvalitetsteamet och söker en positiv och engagerad Quality Engineer som motiveras av mixen teknik, människa och problemlösning. Tillsammans med ditt team och kollegor arbetar vi för att säkra kvalitén på ASSA ABLOYS produkter och verkar för att ta produktionen till nästa nivå.

ASSA ABLOY Opening Solutions i Eskilstuna befinner sig i ett spännande skede där vi har påbörjat en förändringsresa som ska utveckla vår produktion för att möta framtidens behov på en modern och kvalitativ tillverkningsenhet. Det pågår mycket spännande utvecklingsarbete hos oss, bland annat investeringar i maskinparken samt byggnation av helt nya fabrikslokaler. Visst låter det intressant!

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba brett inom kvalitetsområdet mot vår produktion som består av både bearbetning och montering. Du tillhör en grupp om 15 medarbetare med olika roller som kvalitetsingenjör, SQE, mättekniker och reklamationstekniker. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Driva och leda kvalitetsförbättrande projekt
  • Leda och driva utvecklingen av det systematiska kvalitetsarbetet
  • Leda och stötta produktionsledarna i kvalitetsarbetet
  • Driva och leda arbetet i projektform vid uppkomst av större kvalitetsstörningar
  • Utbilda och stötta personal i att förstå och använda relevanta problemlösningsverktyg
Vi söker dig som
Vi söker dig som har jobbat som kvalitetsingenjör några år, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har relevant högskoleutbildning inom kvalitetsområdet eller motsvarande erfarenhet. Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av problemlösning, utredningsarbete, ISO9001, APQP/PPAP, internrevision och artikelrevision.

Du känner dig bekväm med att jobba i olika problemlösningsverktyg och metodiker. Vi använder bl.a. 8D, 5WHY2H, Ishikawa men det är inte ett måste med erfarenhet av just de metodikerna. Erfarenhet av projektledning och från att utbilda inom kvalitetsmetodik och verktyg är önskvärt liksom en certifiering i Green Belt inom Six Sigma. Du behärska engelska flytande då det är vårt koncernspråk.

Som person är du social, initiativrik och genuint intresserad av både teknik och människor. Du inger förtroende och du är duktig på att coacha och stötta dina kollegor inom kvalitetsområdet. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Här ges du möjlighet att använda din kreativa problemlösningsförmåga och tekniska kompetens för att hitta den bästa lösningen. Varmt välkommen till oss på ASSA ABLOY Opening Solutions - tillsammans öppnar vi dörrar till framtiden.

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Intervjuer sker löpande, så ansök tjänsten direkt på www.skillsrekrytering.se Ansökningstiden går ut den 13 december. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ASSA ABLOY

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons