Jobbsafari är en del avschibsted logo

Quality Assurance Associate till AstraZeneca, Södertälje

Quality Assurance Associate till AstraZeneca, Södertälje

Randstad · Södertälje · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Quality Assurance Associates till kvalitetsorganisationen, Campus Södertälje, AstraZeneca.

Gillar du problemlösning? Vågar du ta beslut? Vill du bidra i kvalitetssäkringen av våra läkemedel?
Då kan din framtid börja här!

Randstad Life Sciences söker nu Quality Assurance Associates för konsultuppdrag hos AstraZeneca. Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag.  Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Inom AstraZeneca har vi passion för vetenskap och innovation. Vi är ett av världens ledande läkemedelsföretag och förvandlar idéer till effektiva läkemedel för ökad livskvalitet och hälsa hos patienter över hela världen. Att arbeta här innebär att vara företagsam, tänka stort och arbeta tillsammans för att göra det omöjliga möjligt.

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig team-anda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. Välkommen till vår värld, där hälften av alla linjechefer är kvinnor och där vi arbetar aktivt för en friskare värld: från människa till planet.

Vi söker nu Quality Assurance Associates till våran kvalitetssäkringsgrupp inom PET Packning som stödjer AstraZenecas största produktionsenhet Sweden Operations, med kvalitetssäkring. Denna tvärfunktionella och viktiga roll gör dig till en representant för både kund och företag - du blir en nyckelperson som skyddar våra produkter, tillverkningstillstånd och patienter.

Ansvarsområden

Vad gör du som Quality Assurance Associate hos oss?
Du kommer att arbeta nära den spännande och dynamiska produktionen och vara med ”där det händer”. Dagligen deltar du i tvärfunktionella diskussioner vid produktionslinjen och tar avvägda beslut om hur produktionen ska löpa vidare utifrån kvalitetsaspekten. Att godkänna protokoll från tillverkningen och därmed ansvara för att våra produkter håller rätt kvalité och uppfyller ställda krav är också en del av din vardag.

Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet.

Vi har ett nära samarbete inom våra grupper samt med övriga stödfunktioner såsom kvalitetskontroll, processteknik och underhåll, därför ställs höga krav på flexibilitet och god förmåga att kommunicera. Din ståndpunkt kan komma att utmanas och du behöver kunna motivera dina beslut på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Organisatoriskt tillhör du en grupp om ca 20 personer som stödjer packningstillverkning inom produktion, och leds av två närvarande gruppchefer. Geografiskt är vi placerade i Gärtuna.

Arbetstider

Konsultuppdraget är initialt 6 månader med goda chanser till förlängning.

Kvalifikationer

Vad är din kompetens?
Vi främjar mångfald och söker kandidater med olika erfarenheter. Grundkravet är en Naturvetenskaplig Universitets- eller högskoleexamen om minst 4 år samt att du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. Utbildningsinriktning kan förslagsvis vara civilingenjör inom tex bioteknik, kemi eller läkemedelsinriktning, eller en apotekarexamen.

Det är meriterande med erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kurser inom mikrobiologi och kunskaper inom LEAN är till din fördel. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, system och process.

Varför AstraZeneca?
När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential.

Därför söker vi dig som drivs av att utveckla dina medarbetare och leverera resultat. AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din förmåga att få saker gjorda och ditt sätt att motivera andra att uppnå sina mål. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss.  Du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för ständiga förbättringar, teknik och underhåll!

Ansökan

Är du redo att göra skillnad?
Skicka in din ansökan! Vi väntar på att få läsa om dig och hur du kan bidra till förbättrad hälsa till patienter välden över. 

Sista ansökningsdag: 2021-01-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons