Jobbsafari är en del avschibsted logo

Quality Assurance Associate, AstraZeneca Södertälje

Randstad · Södertälje · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Gillar du problemlösning? Vågar du ta beslut? Vill du bidra i kvalitetssäkringen av våra läkemedel?

Randstad Life Sciences söker nu för ett konsultuppdrag hos AstraZeneca. Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag.  Som en del av din anställning erbjuds du också möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Till avdelningen QA Material & Supply inom kvalitetsorganisationen för Sweden Operations, söker vi nu en Quality Assurance Associate. 

I gruppen finns 17 engagerade personer som arbetar med inköpt material såsom råvaror, förpackningsmaterial och aktiva substanser (API:er) för tillverkningen i Södertälje. Vi har kvalitetsansvar för inköpt material samt för godsmottagning, provtagning, förrådshållning och dispensering inom Sweden Operations. 

Denna tvärfunktionella roll gör dig till en representant för både kund och företag - du blir en nyckelperson som skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patienter.

Ansvarsområden

Din roll
Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande. Som representant för ditt område behövs nyfikenhet, engagemang, beslutsamhet och integritet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Värdera och frisläppa inköpt material till produktionen
• Granska och godkänna avvikelser på inköpt material
• Granska och godkänna avvikelser från godsmottagning, dispensering och förråd
• Hantera ändringsärenden gällande leverantörer och inköpt material
• Underhålla specifikationer och kontrollinstruktioner för inköpt material
• Hantera certifiering av inköpt material
• Leverantörsansvar för lokala leverantörer

Vi har ett nära samarbete inom gruppen samt med övriga funktioner såsom kvalitetskontroll, processteknik, godsmottagning, dispensering, förråd och förpackningsutveckling. Det ställs höga krav på flexibilitet och god förmåga att kommunicera. Din ståndpunkt kan komma att utmanas och du behöver kunna motivera dina beslut på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Att arbeta med ständiga förbättringar och effektivisering av våra befintliga arbetsprocesser ligger oss varmt om hjärtat.

Arbetstider

Du erbjuds en tillsvidareanställning på Randstad Life Sciences som inleds med en 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

Vilken kompetens söker vi?
• Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen om minst 240hp. Gärna civilingenjör inom bio-/kemiteknik eller apotekarexamen.
• Goda kunskaper om läkemedelsframställning enligt gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP).
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från kvalitetssäkring eller hantering av inköpt material. Goda kunskaper inom LEAN är till din fördel. 

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven, lösningsorienterad person som tycker om att göra förändringar – stora som små. Du trivs med ett stort kontaktnät, kan tillgodose flera kunders olika behov och samtidigt prioritera ditt eget arbete. Du har förmågan att kommunicera på ett bra, förtroendeingivande sätt och hanterar de många kontaktytorna och ibland tuffa besluten med engagemang och integritet.  

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-10-29,  urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi kan pga GDPR inte emot ansökningar via email.

Om företaget

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons