Jobbsafari är en del avschibsted logo

Quality Analyst till AstraZeneca, Södertälje

Randstad · Södertälje · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en konsult till ett uppdrag inom Quality Analyst, QA Support som kommer att arbeta inom kvalitetsområdet med AstraZenecas största produktionsenhet Sweden Operations. I rollen som Quality Analyst är du en del av kvalitetsorganisationen och representerar både kundens och företagets intressen samtidigt – du är med och skyddar våra produkter, tillverkningstillstånd och i slutändan patienterna.

Är du en driven och samtidigt lyhörd person? Är du en god kommunikatör med serviceanda?

Som konsult hos Randstad Life Sciences kommer du få möjligheten att prova på spännande roller på olika företag tack vare vår breda kundportfölj som omfattar hela Mälardalen. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att lyhört hjälpa dig att utveckla din karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition.  På så sätt får du ett effektivt karriärskompass som pekar i den riktning du drömmer om.

Vår ambition är att bli din livslånga karriärspartner

Randstad Life Sciences är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Du får en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter

Vi investerar i våra konsulter

På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.

Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansvarsområden

Din roll
Inom QA Support ansvarar du för att utfärda och godkänna GMP-klassade dokument i GQCLIMS och SAP, såsom CoA och Product Reviews. Du ansvarar även för att utfärda manuella certifikat, samt att på kundens begäran ta fram ”safety statements” (ett intyg om att produkten är fri från tex gluten/TSE). Du kommer även att delta i olika typer av spännande projekt såsom New Product introduction (NPI)- och nylanseringar.

  • Du kommer vara en aktiv part i att ta fram nya arbetssätt samt effektivisera befintliga. Din vardag delar du med ett stort antal samarbetspartners inom QA, vilka är kopplade till respektive produktionsavsnitt. 
  • Du får ett arbete med många kontaktytor, tvärfunktionella relationer och kundkontakt där du använder dina sociala styrkor och din goda förmåga att kommunicera med olika sorters grupper och individer. Rollen ger dig möjlighet att hjälpa, stötta och underlätta för andra genom att vara lyhörd och driva uppgifter framåt.

Kvalifikationer

Grundkrav
  • en naturvetenskaplig eller kemiteknisk högskoleutbildning och/eller erfarenhet från läkemedelstillverkning och/eller arbete inom Quality Assurance/Quality Control.
  • goda kunskaper om läkemedelsframställning enligt gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP).
  • att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
Det är meriterande att du har erfarenhet från arbete i system som GQCLIMS och SAP, liksom tidigare erfarenhet av administrativt arbete med kvalitetsrelaterade frågor. För att lyckas och trivas behöver du vara noggrann, serviceorienterad och van att kommunicera med/i olika nätverk. 

Vi lägger också stor vikt vid att du är en nyfiken och lösningsfokuserad person som gillar att hugga tag i nya och kanske oväntade arbetsuppgifter.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 26 Augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Därför kan det vara till din fördel att skicka in ansökan så fort som möjligt. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via mail. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science.

Vi tror att det är den mänskliga aspekten av vårt arbete som utgör skillnaden i dagens snabbt föränderliga digitala värld. Det är därför vi kombinerar effektiv teknik med våra mänskliga insikter för att leverera den kompetens du behöver för att ta ditt företag framåt.

Vi kallar det human forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons