Jobbsafari är en del avschibsted logo

QC-kemist till ALS Landskrona

Als Scandinavia AB · Luleå · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 350 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Landskrona, Humlebæk, Oslo samt Helsingfors.

I Landskrona har vi ett laboratorium med fokus på läkemedelsanalyser med korta svarstider. Det gäller framförallt frisläppningsanalyser. Laboratoriet genomgår ett ständigt förbättringsarbete och genomför stora satsningar i personal, utrustning och lokaler.

QC- kemist till ALS i Landskrona

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du att ha en viktig roll i laboratoriets verksamhet. Tjänsten innebär bl a laboratoriearbete såsom titreringar, HPLC, GC mm men även att delta i förbättringsarbete samt granska data/metoder.

Ansvarsområden:

  • Laborativt arbete inom rutinanalys och större projekt, såsom metodöverföringar
  • Granskning av data, metoder
  • Upprättande/uppdatering av metoder
  • Delta i förbättringsprocesser

Egenskaper:

En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot kemi med 1–2 års arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet under GMP, men andra profiler kan också vara intressanta. Tidigare erfarenhet av analystekniker såsom GC, IC, HPLC, AAS och titreringar är starkt meriterande. Det är även meriterande om du tidigare drivit projekt.

På det personliga planet är du är en mycket driven person med ett genuint intresse för teknik/analyser. Du trivs med förändringar i processer och rutiner och tar gärna själv initiativ till förbättringar.

Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav. Du har även god vana i standardverktygen inom Microsoft Office.

ALS Erbjuder

Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

Arbetstiden är 37,5 timmar per vecka. Dagtid (måndag – fredag).

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha senast den 31 maj 2022 till personal.lu@alsglobal.com.

Vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt och kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.

Ange referens QC-kemist Landskrona i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:

Anders Danielsson, Site Manager, anders.danielsson@alsglobal.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Als Scandinavia AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Als Scandinavia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons