Jobbsafari är en del avschibsted logo

QC Analytiker

Konfidentiell · Malmö · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Som QC Analytiker hos vår kund tillhör du företagets kvalitetsfunktion där du specifikt kommer tillhöra den växande avdelningen för kemisk kontroll. Avdelningen kontrollerar råvaror, substans, produkt och förpackningsmaterial. Analyserna de arbetar med är farmakopé-metoder (Ph Eur, USP, JP, BP) eller egna interna metoder. Arbetet sker enligt Good Manufacturing Practice (GMP). Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt som rutinproduktionsprojekt för kunder av varierande slag samt utvecklingsprojekt kring tillverkning av material till kliniska studier.

Rollen som QC Analytiker innebär varierade arbetsuppgifter där tyngdpunkten kommer ligga på att utföra HPLC-analyser. Arbetet utförs i labbmiljö och du behöver därför trivas med laborativt arbete kombinerat med dokumentation. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Utföra och rapportera kemiska releaseanalyser på råvaror, intermediat, kommersiella produkter samt produkter i utvecklingsfas
  • Utföra och rapportera kemiska analyser på stabilitetsprover
  • Utföra och rapportera tester på primära och sekundära förpackningsmaterial
  • Utredning och rapportering av avvikelser
  • Skriva och granska SOPar
Om dig

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av kemisk analys inom läkemedelsindustrin. Det är viktigt att du trivs med laborativt arbete och dokumentation. Utöver detta behöver du:
  • Universitets/högskoleexamen inom kemi, bioteknik, BMA med inriktning kemi eller annan utbildning som bedöms relevant
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • God dator- och systemvana
  • Erfarenhet av HPLC/UPLC/GC analyser med Empower är meriterande
  • Erfarenhet av frisättning/dissolution analyser, FTIR och UV analyser är meriterande
  • Erfarenhet av råvaruanalyser enligt farmakopéer är meriterande
Din arbetsmetodik genomsyras av en hög grad av noggrannhet och du har lätt för att sätta dig in i detaljer. Du har förmågan att följa etablerade processer och instruktioner där det krävs ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Du är således kvalitetsmedveten och har god förståelse för att ditt arbete behöver utföras effektivt för att kunna möta fastställda deadlines. Dessutom är du flexibel och har förståelse för att saker och ting kan ske under en tillverkningsprocess som kan påverka din planering. Tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med dina kollegor vilket ställer krav på en hög grad av självständighet samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08.00-16.25

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: QC, Kemi, HPLC, Läkemedel, GMP, produktion, rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons