Jobbsafari är en del avschibsted logo

QA Specialist till Randstad Life Sciences

Randstad · Malmö · Ansök senast 19 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och förbättra kvalitén på läkemedel och medicintekniska produkter? Har du ett starkt driv och framåtanda och redo för att ta dig an kommande uppdrag hos våra Life Science-kunder i Skåne? Vi på Randstad Life Sciences vill till hösten utöka vårt konsultteam med ytterligare QA specialister. Vi söker dig med några eller många års erfarenhet av QA inom läkemedelsindustrin och/eller medicinteknisk industri. Som QA specialist hos oss får du möjligheten att hjälpa både våra större och mindre Life Science kunder i regionen och därmed bredda din erfarenhet inom QA området. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika spännande företag i regionen. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

I rollen som QA specialist kommer dina arbetsuppgifter kunna inkludera bland annat;

• Granska och frisläppa läkemedel eller råvaror
• Hantera och bedöma avvikelser och OOS 
• Skriva, granska, revidera och implementera kvalitetsdokument, så som SOP-ar, Policys m.m 
• Agera rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor samt deltaga vid revision
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem
• Kontakt med leverantörer rörande kvalitetsfrågor
• Hantera ändringsärenden
• Stötta vid implementering eller förbättringar av QMS

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har :

• Naturvetenskaplig/teknisk utbildning (BSc, MSc, PhD)
• Några eller många års erfarenhet av QA inom läkemedel och/eller medicinteknik. 
• Goda kunskaper i GMP och/eller ISO13485
• Uttrycker dig obehindrat på engelska i tal och skrift 
• Kunna kommunicera på och förstå svenska

Som person bör vara självgående och drivande. Du är strukturerad och noggrann och har förmåga att prioritera. Det också viktigt att vara resultat- och lösningsorienterad och är bekväm med att fatta beslut. Då du i rollen som konsult ofta har många kontakter så behöver du ha lätt för att samarbeta och vara kommunikativ. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2022-06-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Kronberg, Konsultchef, emma.kronberg@randstad.se

Om företaget

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons