Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pyramid Superanvändare inom Maskinparken

Pyramid Superanvändare inom Maskinparken

Maskinparken Stockholm AB · Täby · Ansök senast 21 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Maskinparken är en sammanslagning av sex bolag verksamma inom grönytesektorn i Sverige och blev i och med sammanslagningen Sveriges ledande leverantör inom området. Vi bidrar till ett vackrare, sundare och säkrare samhälle där park- och rekreationsytor är ett naturligt inslag i den moderna stadsmiljön. När Maskinparken bildades sattes bland annat som mål att på ett bättre och mer omfattande sätt än tidigare möta kundernas behov en rikstäckande helhetsleverantör för den professionella marknaden. För att lyckas med detta krävs ett integrerat och effektivt affärssystem, vi använder oss idag av Pyramid. För att säkerställa koncernens utveckling och kunna tillvarata de möjligheter vi ser i marknaden behöver vi nu rekrytera in 'Superuser' för Pyramid affärsystem inom koncernen.

I denna roll ansvarar du för hela koncernens affärssystem och drift samt sköter alla möten och dialoger med vår partners för affärssystem och hemsida. Du rapporterar till Maskinparkens ledningsgrupp och styrelse.

Uppdrag och mål

  • Förenkla och effektivisera våra befintliga användarflöden så att den genomsnittliga användaren spenderar mindre tid framför skärmen
  • Ta fram nya flöden och lösningar där behov finns eller uppstår.
  • Ansvara för implementering av affärssystemet på Maskinparkens befintliga och kommande anläggningar
Arbetsuppgifter och ansvar
  • Säljstöd – Administration åt våra säljare gällande affärssystemet. Registrera ordrar, kunder, göra inköp, inleveranser, lägga upp kontrakt på hyror och serviceavtal, kontraktsfakturering, fakturering m.m.
  • Internutbildningar – utbilda personal, ta fram lathundar, införa och presentera gemensamma rutiner.
  • Teknisk support/användarstöd åt pyramidanvändare inom koncernen.
  • Registervård – Uppdatera prislistor mot leverantör, skapa nya artiklar, set-artiklar m.m.
  • Hemsideutveckling – Eftersom hemsidan blir mer och mer av ett säljverktyg kommer underhåll och vidareutveckling vara en viktig beståndsdel.
Arbetsplatsen är hela Sverige med ca 2-3 resdagar i månaden med utgångsplats från någon av våra anläggningar Täby, Svedala, Kungälv, Karlstad, Mjölby, Västerås eller Kinna.

Kvalifikationer
Mångårig och omfattande IT-kunskap samt arbetserfarenhet kring affärssystemet Pyramid är ett krav.

Vidare bör du ha en mycket bra pedagogisk läggning och kunna hantera och leda människor i grupp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maskinparken Stockholm AB

Placering

Täby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons