Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog/Psykoterapeut/kurator Wasa Vårdcentral

Psykolog/Psykoterapeut/kurator Wasa Vårdcentral

Wasa Vårdcentral (Essem Care AB) · Jönköping · Ansök senast 31 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett stabilt team med mycket humor och vi är måna om varandra. Vi ser fram emot att träffa dig som är en engagerad person och kommer med bra idéer för att utveckla vår verksamhet. Vill du vara en av oss och arbeta i nya moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping, med bra arbetstider och villkor så tveka inte att höra av dig till oss!


Vi söker dig som är ansvarstagande för att kunna styra ditt eget arbetssätt. Men är också flexibel och är öppen för ett multimodalt teamarbete.


I arbetet ingår även kommunikation genom tolk vilket kräver en god pedagogik för minimera språkförbistring. I arbetsuppgifterna inom Psykosociala teamet på Wasa vårdcentral innefattar: Utredning, bedömning och behandling lindriga till medelsvårta psykosociala tillstånd. Med utredning och bedömning menas användning och tolkning utav psykologiska formulär/ instrument samt klinisk anamnes/ sjukhistoria/ intervju med syfte att förstå problembilden, definiera problemområden, utveckla rehabiliteringsmål samt engagera patienten inför rehabiliteringen. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav behandlingsterapier så som KBT/ IPT/ ACT och Psyko-edukation meriterande är erfarenhet eller utbildning av att utreda eller behandla långvarig värk och smärta utifrån ett bio-psyko-socialt perspektiv.


Du kommer främst att arbeta tillsammans med allmänspecialist läkare, fysioterapeut/ rehabkoordinator och sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även administrativ tid, anteckning/ diktering, viss remisshantering, tidbokning/ tolkbokning i Cosmic.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wasa Vårdcentral (Essem Care AB)

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Essem Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons