Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog/psykoterapeut till Krys vårdcentral i Nyköping

Psykolog/psykoterapeut till Krys vårdcentral i Nyköping

Kry Nyköping · Nyköping · Ansök senast 26 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kry´s Vårdcentraler kännetecknas av ett arbetssätt i ständig utveckling. Innovation, nytänkande och förändringsarbete är lika viktigt för oss som hög medicinsk kvalite, patientcentrerad vård och nöjda medarbetare.

Nyköping ligger vid kusten, en timme söder om Stockholm. Centralt i Nyköping finner du vår Kry vårdcentral, här får du arbeta på en kreativ vårdcentral med patienten i fokus. Vårdcentralen har 2000 listade patienter och personalgruppen består av ca 20 medarbetare. Det råder en mycket god stämning och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. För att hjälpa fler i Region Södermanland ingår även en filial i Oxelösund.

Arbetsbeskrivning

Inom den psykosociala processen på Kry jobbar vi med ett beteendeanalytiskt grundat arbetssätt där du som psykolog kommer vara delaktig i alla led i behandlingen av psykisk ohälsa hos vuxna patienter. Arbetet innefattar bl.a. drop in-mottagning, psykoedukativa föreläsningar, individuella KBT-behandlingar, både kortare och längre, samt gruppbehandling. Du kommer vara delaktig i innovation, implementering och ständig utvärdering av framtidens psykologiska arbete inom primärvården. Psykolog-verksamheten på Kry leds av erfarna psykologer som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial samt vidareutbildning. På vårdcentralen kommer du dock vara ensam i din yrkesprofession vilket ställer krav på ansvarstagande och att du är trygg i din yrkesroll.

Kvalifikationer & egenskaper

  • Du är legitimerad psykolog.
  • Har genomfört minst steg 1 i kognitiv beteendeterapi.
  • Har minst 1 års yrkeserfarenhet av KBT-behandling av vuxna inom primärvården eller från psykiatrin.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Goda tekniska kunskaper, har du tidigare arbetat med videokonsultationer är det meriterande.

Vi söker dig som är en flexibel och utvecklingsorienterad KBT-psykolog som är trygg i beteendeanalys. Du drivs av eget ansvar, att samspela i team och att se nya möjligheter. Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi arbetar hårt för att skapa ett bra arbetsklimat på vårdcentralen och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Deltid 50-60%, tillsvidareanställning (6 mån provanställning).

Arbetstider: Vardagar kl 8-17.

Plats: Västra Trädgårdsgatan 41, 611 32 Nyköping.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på pernilla@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kry Nyköping

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Kry Primärvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons