Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykologpartners söker Organisationspsykolog till Göteborg

Psykologpartners söker Organisationspsykolog till Göteborg

Psykologpartners W & W AB · Göteborg · Ansök senast 27 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Du drivs av…

… att med hjälp av evidensbaserad organisationspsykologi bidra till att skapa ett hållbart och effektivt arbetsliv. Du vill påverka marknaden och organisationer att arbeta med metoder som ger långsiktiga och hållbara resultat. Du har förmågan att genom förtroende och kompetens skapa starka kundrelationer och utvecklande affärer. Du är modig och tar dig an komplexa uppdrag i nära samarbete med uppdragsgivare. Du stimuleras av ständig kunskapsutveckling och vill förmedla den både till kollegor och kunder. Du vill ha stor frihet och autonomi att påverka din egen arbetsvardag i nära samarbete med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!

Vi vill…

…att du hjälper oss utveckla vårt affärsområde Psykologpartners Organisation & Ledarskap. Vi är i en spännande utvecklingsprocess där vi ser allt mer efterfrågan på vår kompetens och profession i en omvärld med stora behov av långsiktigt och hållbart arbete. Vi har vår bas i aktuell svensk och internationell forskning, processkonsultation samt TBA, ACT och OBM. Vi arbetar aktivt med affärsutveckling och kundrelationer för att utveckla både organisationer och marknaden. Vi arbetar med utveckling av organisationer, ledare, ledningsgrupper och arbetsgrupper i ofta komplexa, spännande och utmanande uppdrag som ger oss chansen att utvecklas dagligen. Vi jobbar både i team och självständigt och söker ständigt ny kunskap för att möta våra kunders behov.

Detta tar du med dig in…

  • mod, värme och intresse av att skapa utveckling
  • psykologlegitimation och erfarenhet av organisationspsykologisk arbete
  • erfarenhet av processkonsultation i komplexa miljöer
  • egen ledarerfarenhet är en merit
  • erfarenhet och intresse av affärsutveckling, säljarbete och bygga starka kundrelationer
  • förmåga att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar

Vi är…

En konsultorganisation med runt 100 anställda på sju orter i Sverige. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Digital psykologi, Klinisk psykologi, Pedagogisk psykologi samt Organisation & Ledarskap.

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd medarbetare emellan. Arbetsort är Göteborg och uppdrag kan också komma göras på annan ort.

Du söker tjänsten här senast 27 juni 2021 men vi startar processen omgående. Skicka in CV, personligt brev samt exempel på organisationsuppdrag du genomfört.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Psykologpartners W & W AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Psykologpartners W & W AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons