Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykologkonsult till BUP i Kungsbacka

Psykologkonsult till BUP i Kungsbacka

Dedicare AB (publ) · Kungsbacka · Ansök senast 14 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dedicare söker leg psykolog för konsultuppdrag till BUP-mottagningen i Kungsbacka. Uppdraget är på heltid med start omgående.

Som konsult får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att träffa fler människor i din bransch som du kan knyta kontakter med. Som konsult för Dedicare kommer du och din konsultchef överens om vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult. 

Du kan också besöka vår hemsida på www.dedicare.se mer information

Kvalifikationer

  • Legitimerad psykolog
  • KBT-utbildning
  • Arbetat minst två år som legitimerad psykolog
  • Erfarenhet av psykologisk bedömning och behandling inom barnpsykiatri
  • Kunskap och erfarenhet av att utföra kvalificerade neuropsykiatriska utredningar. (Utredning: innebär utvecklingsanamnes, tester, ev diagnostiska intervjuer samt återgivning).


Beskrivning av uppdraget
Arbete på mottagning inom barn- och ungdomspsykiatri med målgrupp i åldrarna 0-18 år. Utföra barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar utifrån framtaget veckoschema. 

I arbetet ingår bedömningssamtal, NP-utredningar, behandlingar och bedömningar. Tillhörande administration och konferensarbete.
Diskussion kan ske om eventuella arbetsuppgifter på distans såsom exempelvis administration och ev konferensarbete.
 

Personliga egenskaper
Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga. Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som psykologkonsult är det viktigt att du är beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du har en bra förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Våra kunder förväntar sig ett stort engagemang liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons