Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog

Sensum Hälsocenter AB · Botkyrka · Ansök senast 20 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och i uppstarten för en helt ny arbetsplats samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna lycka och stolthet när du varje dag går till jobbet? Då är vi arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder vård med god kvalité och kompetens med patienten i fokus.

Botkyrka Vårdcentral är en helt ny vårdcentral som är lokaliserad i hjärtat av Fittja centrum, södra Stockholm. Med helt nya lokaler och modern utrustning öppnar vi våra dörrar under hösten 2022. Vår vision är att med godare arbetsmiljö, så levererar vi bättre vård och service till våra patienter. Vi vill, tillsammans med våra anställda och kollegor, jobba för att bli Sveriges bästa vårdcentral och arbetsplats. Vill du vara en del av vårat team? Vill du vara med och utveckla framtidens arbetsplats? Vill du arbeta på en av Sveriges nya och vårdcentral? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Du har intresse för, och erfarenhet av, bedömning och behandling riktad mot barn och familjer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Ansökan: Vill du arbeta med oss på Botkyrka Vårdcentral? Skicka gärna då in din ansökan. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Bifoga CV och personligt brev till: Pejman.parchami@botkyrkavc.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sensum Hälsocenter AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Sensum Hälsocenter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons