Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog - verksamhet i utveckling - barn, ungdomar, familj

Psykolog - verksamhet i utveckling - barn, ungdomar, familj

Balevo Group AB · Göteborg · Ansök senast 31 aug. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan psykologtjänst i din ansökan

Vill du arbeta i ett litet psykologföretag i centrala Göteborg med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med psykologkollegor? Vill du arbeta med barn, ungdomar och familjer? Vill du arbeta både med utredning, behandling och hälsofrämjande insatser med utvecklingsarbete, utbildning och samarbeten kring större projekt? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att väl beforskad kunskap kan nå ut till fler.


Att arbeta hos oss

Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Vi vill tillsammans skapa smarta och meningsfulla tjänster och arbetssätt som kan göra nytta på riktigt. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag utvecklar du ständigt nya färdigheter och växer med dina kollegor. Vi strävar efter att vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra - om man känner att man får vara sig själv med både sina styrkor och brister så är vi övertygade om att vi alla trivs bättre på jobbet. Dessutom tänker vi att det är en viktig del i att tillsammans kunna höja kvalitén på det vi gör och nå längre. Verksamheten strävar efter att vara självstyrande, dvs. fungera utan chefer med ett delat ledarskap.

Vi som arbetar på Balevo Group tycker det är självklart att man gör sitt bästa på jobbet, gillar att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Vi vill vara uppdaterade på senaste forskningen och bidra till nytänkande och implementering av den kunskap som ännu inte har nått fram dit där den kan göra nytta. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.

Vi vill vara ett alternativ till alla de arbetsplatser för psykologer där viktiga beslut tas av någon långt borta från verksamheten - där byråkrati, ohjälpsamma hierarkier eller riskkapitalbolags logik styr. Vi som har startat verksamheten vill känna att vi ägnar vår arbetstid åt något meningsfullt och vi är måna om att skapa en kollegial gemenskap. Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också innebär ett stort engagemang kring hållbarhet i bred bemärkelse. Vi hoppas att på sikt kunna inspirera och utmana andra verksamheter i vilket ansvar man kan ta och hur det är möjligt att bidra till samhället som privat verksamhet.

Om tjänsten

Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta just med barn, ungdomar och familjer. Vi söker dig som antingen redan har erfarenhet av detta område eller som vill lära dig och engagera dig just i detta. Arbetet innehåller både utredningar (bedömningar, basutredningar och NPF-utredningar), hälsofrämjande insatser och psykologisk behandling. Tjänstens innehåll kommer delvis att kunna anpassas till intresse och kunskap hos den som anställs så det kan vara möjligt att kombinera arbetsområdet barn, unga och familjer med andra arbetsuppgifter/områden inom verksamheten.

Du kommer i huvudsak att arbeta inom Psykologiteamet, www.psykologiteamet.se Utifrån intresse och bakgrund kan tjänsten även bestå av att bidra inom utbildningsverksamheten WiseMind - Psykologiskt kunskapscenter, www.wisemind.se Balevo som arbetar med psykologi för hållbarhet, www.balevo.se eller kvinnohälsa inom Utveckling & Balans, www.utvecklingochbalans.se

Du kommer ges möjlighet att fördjupa din kunskap inom psykologi via utbildningsdagar och om du vill får du gärna delta i specialistutbildningen för psykologer.


Din bakgrund

Vi söker dig som i mötet med människor vill hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:

 • Har erfarenhet av utredning och/eller psykologisk behandling. Hur lång erfarenhet du har är inte avgörande då personlig lämplighet och intressen är viktigast och tjänsten kan anpassas med ex. olika mycket handledning för att lära sig arbetsuppgifterna.
 • Har goda kunskaper inom arbetsmetoder som har gott forskningsstöd vid olika tillstånd och att du har en tydlig önskan att arbeta utifrån evidensbaserad psykologisk praktik (EBPP). Vi önskar att du är öppen och nyfiken gällande senaste forskningen och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
 • Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker. Det kan vara allt ifrån att fixa en trasig glödlampa eller korrekturläsa en kollegas text till att med tiden uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra med idéer och praktiskt genomförande för ständiga förbättringar.
 • Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.


Om företaget

Balevo Group förmedlar psykologisk expertis genom flera olika verksamhetsområden: Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se, www.utvecklingochbalans.se samt www.balevo.se


Anställningen

Heltid eller deltid, 50%-100%, kan anpassas efter sökandes önskemål. Start höstterminen 2022.


Ansökan

Obs. rekryteringsprocess kan påbörjas i god tid före sista ansökningsdag om tillräckligt många ansökningar kommit in. Skicka därför gärna så snart som möjligt din ansökan med följande delar bifogade till agnes@psykologiteamet.se:

1. Ditt CV

2. Personligt brev där du anger:

 • Varför du tycker tjänsten är av intresse
 • Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
 • Vad du önskar och planerar gällande ditt fortsatta yrkesliv som psykolog.
 • Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
 • Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
 • Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
 • Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.


Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balevo Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Balevo Group AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan psykologtjänst i din ansökan

Dela jobbannonsen