Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog till nyöppnad mottagning i Östersund

Psykolog till nyöppnad mottagning i Östersund

Familjemottagningen Sverige AB · Östersund · Ansök senast 22 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Nu söker Familjemottagningen dig som är legitimerad psykolog till vår mottagning i Östersund.

Familjemottagningen är en privat vårdgivare som grundades 2018. Vi tar emot barn och vuxna patienter för utredning och behandling både via avtal och som privatbetalande. Vi arbetar för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård.

Om tjänsten

Familjemottagningen har under 2022 öppnat en ny mottagning i Östersund. Vi tar emot patienter framförallt för neuropsykiatriska utredningar och behandling. Vi har ett "helhetstänk" för stöd till familjer, där föräldrastöd, psykoterapi samt utredning ingår.

Vi söker nu en eller flera utredande psykologer till den kommande mottagningen som är centralt placerad i trevliga lokaler i Östersund. Arbetet innebär stor möjlighet att forma och påverka i ett företag med den allra högsta ambitionen att erbjuda den bästa vården och bemötandet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst tre års legitimation och minst två års erfarenhet av arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar och har goda kunskaper i differentialdiagnostik. Erfarenhet från habilitering är meriterande. Vi gör alltid breda neuropsykiatriska utredningar.

På Familjemottagningen arbetar vi i nära samarbete med BUP, elevhälsa, vuxenpsykiatri och socialtjänst. Vi kan även, vid behov göra hela eller delar av utredningen i hemmet, i skolan eller på resursskolor när det behövs. Delar av utredningen kan genomföras digitalt. Vi erbjuder privat konsultation, utredning och behandling för barn, ungdomar och vuxna.

Vi arbetar enligt nationella riktlinjer och rekommendationer för evidensbaserad utredning och behandling, och skräddarsyr därefter våra utredningar utifrån de individuella frågeställningarna.

I rollen som psykolog arbetar du i team med övriga professioner, och deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Du tar emot patienter på mottagningen och digitalt och har stora möjligheter att styra och påverka din arbetssituation.

Du arbetar i nära samarbete med huvudkontoret och ledningen i Stockholm och deltar i våra personalmöten med hela vårt härliga team av medarbetare.

Om dig

Du värdesätter omväxling och att få vara en del av en växande progressiv vårdgivare som brinner för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Du vill jobba för oss för att du har ett genuint intresse för människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med att ha varierade arbetsuppgifter, arbetar effektivt och självständigt, är kunnig, prestigelös och ansvarsfull. Vidare är du strukturerad, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder:

- en engagerad arbetsgivare

- möjlighet att påverka din roll och att vara del i att skapa den bästa psykiatriska mottagningen i regionen.

- du ges möjlighet att få ta ett övergripande ansvar för det psykologiska arbetet på mottagningen i Östersund under ledning av PLA, om intresse finns.

- flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån när du inte träffar patienter på mottagningen.

- konkurrenskraftig ersättning

Hos oss har vi en dynamisk arbetsmiljö. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Familjemottagningen arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med medarbetare, patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och en trygg och modern vårdgivare för våra patienter, Vi vill ligga i framkant för evidensbaserade insatser, forskning och kunskap kring neuropsykiatriska diagnoser.

Välkommen med din ansökan!

Familjemottagningen är en privat psykoterapi/psykologmottagning som framförallt genomför terapisamtal för ungdomar, vuxna och par men också neuropsykiatriska utredningar samt medicinering för dessa grupper. I dagsläget har vi mottagningar i Danderyd, Nacka, Falun & Östersund. Vår ambition är att utöka verksamheten dels med flera anställda, men också nya mottagningar i Stockholmsområdet och övriga landet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjemottagningen Sverige AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Familjemottagningen Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons