Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog sökes till vårdcentral i Älta

Psykolog sökes till vårdcentral i Älta

Kry Älta · Nacka · Ansök senast 31 jan. (53 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Krys vårdcentral Älta söker en psykolog med KBT-inriktning till vårdcentralens mottagningen. Du kommer att bli en del av en välfungerande arbetsplats med trevliga kollegor som alltid har fokus på patientcentrerad vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Arbetsbeskrivning

Inom den psykosociala processen på Kry jobbar vi med ett beteendeanalytiskt grundat arbetssätt där du som psykolog kommer vara delaktig i alla led i behandlingen av psykisk ohälsa hos vuxna patienter. Arbetet innefattar bl.a. drop in-mottagning, psykoedukativa föreläsningar, individuella KBT-behandlingar, både kortare och längre, samt gruppbehandling. Du kommer vara delaktig i innovation, implementering och ständig utvärdering av framtidens psykologiska arbete inom primärvården. Psykolog-verksamheten på Kry leds av erfarna psykologer som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial samt vidareutbildning. På vårdcentralen kommer du dock vara ensam i din yrkesprofession vilket ställer krav på ansvarstagande och att du är trygg i din yrkesroll.

Kvalifikationer & egenskaper

  • Du är legitimerad psykolog.
  • Har genomfört minst steg 1 i kognitiv beteendeterapi.
  • Har minst 1 års yrkeserfarenhet av KBT-behandling av vuxna inom primärvården eller från psykiatrin.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Goda tekniska kunskaper, har du tidigare arbetat med videokonsultationer är det meriterande.

Vi söker dig som är en flexibel och utvecklingsorienterad KBT-psykolog som är trygg i beteendeanalys. Du drivs av eget ansvar, att samspela i team och att se nya möjligheter. Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi arbetar hårt för att skapa ett bra arbetsklimat på vårdcentralen och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Deltid 50-60%, tillsvidareanställning (6 mån provanställning).

Arbetstider: Vardagar under dagtid.

Plats: Oxelvägen 42, Älta.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kry Älta

Placering

Nacka

Kontaktperson

Kry Primärvård AB

Dela jobbannonsen