Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog, psykiatrisk mottagning

Region Värmland · Kristinehamn

·

Ansök senast 1 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vår mottagning finns centralt belägen i Kristinehamn med kort pendlingsavstånd från både Karlstad och Karlskoga. Vi är strax under 30 medarbetare och bedriver vår verksamhet i tätt tvärprofessionellt samarbete och med fasta specialistläkare. Vi är en stabil och välfungerande mottagning med låg personalomsättning.
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

 

Psykolog, psykiatrisk mottagning

Arbetsuppgifter

Tjänsten riktar sig till dig som är intresserad av evidensbaserad psykologisk behandling och utredning. Vi har för närvarande en anställd psykolog som inriktar sig på neuropsykiatri och ingår i vårt neuropsykiatriska team som består av psykolog läkare, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Vi söker därför en psykolog som kan komplettera detta arbete med företrädelsevis andra delar av det allmänpsykiatriska arbetet, såsom terapi, behandling och psykologisk utredning exempelvis avseende personlighet eller trauma, men utesluter inte neuropsykiatri.  Du kommer verka tillsammans med vår andra psykolog på en mottagning i ett gott och stöttande arbetsklimat, med tydliga och etablerade rutiner. Vi har ett pågående arbete med att bredda vårt behandlingsutbud och vi diskuterar kontinuerligt hur våra arbetsmetoder kan anpassas efter våra patienters behov.

Ditt arbete hos oss är varierat med både utrednings- och behandlingsuppdrag och behandlingskontakter individuellt men kan även bedrivas i grupp. Samverkan med andra professioner och myndigheter samt närstående ingår som en naturlig del i arbetet. Innehållet i tjänsten är delvis möjligt att påverka utifrån den sökandes intressen och kompetens. Handledning av studenter och PTP-psykologer kan förekomma.

Övrig information

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en legitimerad psykolog, gärna med några års erfarenhet av kliniskt arbete, samt erfarenhet både av neuropsykiatriska - och allmänpsykiatriska utredningar. Handledning avseende Prolonged exposure (PE) är initierad och kunskap om denna behandlingsmetod är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och nyfikenhet och kan utifrån dessa kriterier samt ett gediget intresse för teamarbete även överväga sökande med mindre erfarenhet. Körkort är önskvärt.
 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 0108315000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Kristinehamn

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2021:031 i din ansökan