Psykolog Falun

Jewe AB · Falun

·

Ansök senast 30 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Är du psykolog och tycker om att jobba med neuropsykiatriska utredningar på barn och ungdomar så kan du vara rätt person för oss. Är du dessutom kreativ, driftig och social och tycker om att skratta på jobbet, då ska du inte tveka en sekund med att skicka in din ansökan till oss på JeWe AB.

Vi söker dig med lång erfarenhet av att arbeta med Neuropsykiatriska utredningar på barn och ungdomar. Du får gärna vara specialist eller ha en pågående specialisering.

Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att göra neuropsykiatriska utredningar. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och din inställning till yrket. För oss är det nämligen oerhört viktigt att de patienter som kommer till oss får ett fint bemötande och att vi levererar utredningar av god kvalité. Det är bra om du, vid behov, kan tänka dig att resa i jobbet.

Hos oss kommer du vidare ha möjlighet att utvecklas inom din profession. Du kommer att befinna dig inom ett nätverk av mycket välmeriterade psykologer med lång erfarenhet. Du har även möjlighet att vara med att påverka företaget på ledningsnivå. Då vi är ett litet företag är alla anställda mycket viktiga för oss och din röst kommer att väga tungt. Du kommer att ingå i ledningsgrupp och i vårt kliniska råd som är en form av stabverksamhet där vi arbetar med rutiner för att säkerställa en god kvalité. Du kommer också att vara delaktig i att skapa struktur för kunskapsutveckling.

Om oss

Vi är en privat vårdgivare som genomför neuropsykiatriska utredningar på barn/ungdomar och vuxna. Företaget har ett nätverk som består av välmeriterade psykologer med inriktning neuropsykologi, som också föreläser vid svenska och utländska universitet samt publicerar böcker och vetenskapliga artiklar. Samtliga psykologer har goda kunskaper inom neuropsykologi och vidare lång klinisk erfarenhet. I vårt nätverk finns även specialistläkare, arbetsterapeuter, logopeder och specialpedagoger, som vid behov arbetar i team med våra psykologer. I våra utredningar gör vi alltid en bred funktionsbeskrivning, där nätverket kring individen får en större förståelse för vilka anpassningar och insatser den enskilde individen behöver efter utredningen. Det är vidare viktigt för oss att ha ettkundvänligt perspektiv och vi är företaget som gärna gör det där lilla extra för att de som söker hjälp hos oss, ska känna sig bekräftade och sedda. Dessutom arbetar vi ständigt med förbättringsarbete och ser oss själv som en lärande organisation.


Du som söker

Din personlighet väger såklart tungt och kompetens som vi förväntar oss kan vara:

· Du ska ha arbetat några år, vi har inte möjlighet att ta emot PTP-psykolog. Har du erfarenhet av psykiatri eller habilitering så är det meriterande.


· Du behöver vara bekant med diagnostisering och kunnig vad gäller NPF-utredningar. Du kan dina instrument och har utbildat dig inom Wechslerskalorna samt använt ADOS och ADI-R.


· Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna sammanfatta och begripliggöra utredningens resultat för klient, föräldrar och skola, så att återgivningen kommer till nytta med rätt åtgärder och anpassningar för din klient.


· Du kan prioritera och fatta självständiga beslut i ditt dagliga arbete och samtidigt vara lyhörd och kommunikativ gentemot teamet runt klienten.


Anställningsform: Provanställning 6 mån med möjlighet till fast tjänst

Omfattning: 50 - 100% enligt överenskommelse

Arbetstid: Dagtid, 40 h/vecka

Ort: Falun

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelseKontakt

Mejla ditt CV och ett personligt brev till jobbansokan@jewe.se. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Du är välkommen att mejla oss om du har frågor om tjänsten, jobbansokan@jewe.se

Mer om JeWe

www.jewe.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jewe AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Jewe AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan psykolog i din ansökan