Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektutvecklare

Filmregion Sydost · Växjö · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Verksamhetsutvecklare med projektansvar

Filmregion Sydost är ett filmresurscentrum med verksamhet i regionerna Blekinge, Kronoberg och Kalmar län. Vårt uppdrag är att stärka filmens ställning i sydost, som konstnärligt uttryck, pedagogisk kunskap och tillväxtfaktor. Vi hjälper unga samt professionella filmare genom stöd och talangutveckling, vi främjar barns kreativa kontakter med filmmediet i skolan och på fritiden och vi stöttar våra regionala biografer i sin utveckling till attraktiva mötesplatser.

Vi söker nu dig som vill förstärka vårt team och utveckla vår verksamhet med fokus på projektledning, både regionalt, nationellt och internationellt. Vi söker en erfaren och trygg verksamhetsutvecklare som gillar och är van att jobba operativt. Du är strukturerad, kommunikativ och samarbetsinriktad. Du har vana av att skapa projekt, att upprätta ansökningar samt att genomföra och redovisa projekt på ett strukturerat sätt. Projekten kan avse något av våra tre kärnområden - film för barn och unga, talangutveckling och stöd till visningsarrangörer - men de kan också vara övergripande eller syfta till strategisk utveckling av vår verksamhet. Vi ser dig även som en viktig resurs inom samtliga verksamhetsområden, du kommer att vara ett extra stöd för dina kollegor på Filmregion Sydost. Vi jobbar i en digital arbetsmiljö och förutsätter att du har mycket goda digitala färdigheter. Den sydsvenska samverkan på filmområdet inom Regionsamverkan Sydsverige är ett prioriterat område för organisationen.

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet inom kulturprojektledning och verksamhetsutveckling. Vi förutsätter att du har ett genuint film- och medieintresse och ett tydligt samhällsengagemang. Du ska ha lätt för att uttrycka dig och kunna kommunicera skriftligt på svenska och engelska. Du ska vara initiativrik och van att arbeta både självständigt och i team.

Vi vill att vår verksamhet skall spegla vårt samhälle och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.

Mer om Filmregion Sydost:

Filmregion Sydost är en ideell förening som verkar på uppdrag av Region Blekinge, Region Kronoberg och Region Kalmar län. Filmregion Sydost ingår i kultursamverkansmodellen och får statligt stöd från Kulturrådet. Vi är en del av Regionsamverkan Sydsverige (RSS) där Filmregion Sydost samarbetar på områdena Barn och Unga, Visning och Talang samt i arbetet för att stärka den audiovisuella produktionen i Sydsverige. Vi är också del av Southern Sweden Film Commission och har därmed ett uppdrag att aktivt stötta filminspelningar i sydost. Vi är idag sju medarbetare och har utöver huvudkontoret i Växjö också kontor i Kalmar och Karlshamn.

Filmregion Sydost ingår i ett nationellt nätverk av 19 regionala resurscentrum, och samarbete sker också med andra uttrycksformer såsom musik, bild och form, spel mm. Vi medverkar i nationella och internationella projekt som ska stärka den rörliga bilden, främst med fokus på barn och unga. Varje år arrangerar vi vår egen filmfestival TellUs som också är den officiella uttagningen till Novemberfestivalen, Sveriges största arena för ung film.Läs mer på filmregionsydost.se.

Anställningsform: tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse. Filmregion Sydost tillämpar provanställning.

Lön: enligt kollektivavtal

Placering: Växjö

Tillträde: enligt överenskommelse

Körkort klass B är ett krav.

Upplysningar:

Verksamhetsledare: Joachim Stridsberg tel: 0733-47 79 16

Personalrepresentant: Lotta Nyblom tel: 0733-47 79 11

Ansökan mailas till: ansokan@filmregionsydost.se

Ansök senast 2022-09-30


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Filmregion Sydost

Placering

Växjö

Kontaktperson

Filmregion Sydost

Dela jobbannonsen

Anmäl annons