Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektutvecklare vindkraft till Stena Renewable, Göteborg

Projektutvecklare vindkraft till Stena Renewable, Göteborg

Stena Renewable · Göteborg · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Du kommer ansvara för att etablera kontakt, föra dialog och skapa goda relationer med nya potentiella markägare men också med kommuner och andra intressenter kopplat till de aktuella områdena. Du kommer också ansvara för att driva förhandlingar fram till avtalstecknande. Detta arbete kommer du utföra i nära samarbete med kollegor på projektavdelningen och du rapporterar till Projektchef. Reser inom mellersta och södra Sverige, främst över dagen, kommer att ske regelbundet.

Vi söker dig som
Har en relevant högre akademisk utbildning. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet inom projektutveckling av vindkraft alternativt att du har ett genuint intresse för vindkraft. Du har goda kunskaper om hur man förhandlar och skriver avtal, gärna arrendeavtal. Kanske har du en bakgrund som lantmätare, jobbat med markåtkomst i någon form eller har annan relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillståndspliktig verksamhet sedan tidigare.

Då vår kommunikation både internt och externt sker på svenska behöver du vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som tycker om att träffa nya människor och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du är strukturerad, jobbar gärna parallellt med flera projekt och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du trivs med att jobba såväl i team som under eget ansvar och har lätt för att sätta dig in i olika intressenters perspektiv. Vidare så är du kreativ och har förmågan att identifiera lösningar som bidrar till att Stena Renewable kan fortsätta att förverkliga nya projekt.

Vad vi erbjuder dig
Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till den pågående och framtida energiomställningen. Stena Renewable är ett företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta med många varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Du finner vårt kontor i fräscha och ljusa lokaler mitt i centrala Göteborg.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Stena Renewable med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stena Renewable

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons