Projektsælger til SE

Lamipro A/S · Stockholm

·

Ansök senast 12 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lamipro - Specialister inom laminat och melanin
Lamipro är specialister på laminat och melamin och producerar, bearbetar och säljer speciallösningar för bygg- och möbelindustrin. Vi har vår egen produktion i Randers (Danmark), där vi har en modern maskinpark som gör att vi kan tillverka och bearbeta produkter efter kundernas önskemål.

Lamipro säljer till byggbranschen i hela Skandinavien där kärnprodukterna är skärmväggar, kompaktlaminat, fönsterbänkar, fönstersmygar, bänkskivor och väggpaneler, medan vi främst säljer bänksskivor, möbelkomponenter och melaminskivor till möbelindustrin.

Lamipro är baserat i Randers, Danmark och har 20 anställda.

Utvidgning och underhåll av projekt- och kundportföljen
Som säljare på Lamipro kommer du att ansvara för att utöka projekt- och kundportföljen i Sverige. Du kommer att självständigt ansvar för att sälja Lamipros produkter till kunder i Sverige. Våra kunder är hantverkare, bygghandeln och byggindustrin. I försäljningsarbetet är du ansvarig för hela försäljningsprocessen. Du arbetar kontinuerligt med dina säljinsatser för att ha en portfölj med både köpande kunder och varma leads. Du planerar din egen arbetstid, målet är att vara mest där kunderna finns - och 'på gång' i distriktet.

Som Projektsäljare på Lamipro skapar du relationer och säkerställer ett långsiktigt och givande samarbete med kunderna. Jobbet involverar alla aspekter av en säljares roll - bokningsmöten, försäljning, insatsplanering, proaktivitet, segmentering, budgetöverensstämmelse, rapportering i CRM och genomförande av strategi.

I denna position rapporter du till Lamipros VD som är baserad i Randers, Danmark. Ditt distrikt är Sverige.

Erfarenhet av försäljning till byggbranschen och hantverkare - och ett gediget 'track record'
Vi söker efter dig som har erfarenhet av försäljning till byggbranschen och trähandlare i Sverige. Det är naturligtvis en stor fördel om du är utbildad snickare och har erfarenhet av försäljning, eller kommer från trävaruhandel och har erfarenhet av försäljning till stora entreprenörer och vill arbeta med uppsöknings- och underhållsförsäljningsarbete "ute i fältet".

Vi förväntar dig att du kommer med ett gediget 'track record' och bra resultat från dina tidigare jobb. Du tar ansvar för framgång och du arbetar självständigt och kan leda och driva ditt säljarbete samt strukturera ditt säljarbete. En hög grad av disciplin präglar ditt arbete och du är självständig i ett stort distrikt.

Det är viktigt att du kan planera din egen försäljning och körtid för att få ut det mesta av distriktet. Du har ett kommersiellt fokus och lyckas samtidigt möta dina kunder i ögonen. Du är en bra lyssnare och vill alltid skapa ett långsiktigt samarbete. Du har en bra drivkraft och en hög energinivå. Du drivs med att skapa resultat utan att kompromissa med det goda förhållandet och det goda samarbetet med kunden.

Det är viktigt att du har erfarenhet och en stark motivation med att arbeta både med nyförsäljning och försäljning till befintliga kunder. Du vet att försäljningsarbetet kräver uthållighet, uppföljning och planering av nya säljinsatser och för att ha en portfölj med båda köpande kunder och heta leads.

Du är ansvarsfull, teamplayer och matchar vår kultur - både internt hos oss och externt med våra kunder.

Du kommunicerar både svenska och engelska och har en god förståelse inom IT.

Ett fast etablerat familjeföretag – vi är stolta över vårt hantver
Vi erbjuder en spännande tjänst i ett väletablerat familjeföretag. På Lamipro har vi en platt organisation med en kultur som fokuserar på människor - både i relationen med våra kunder men också internt. Vi är stolta över vår historia och vårt hantverk. Vi fokuserar på högkvalitativa lösningar för våra kunder inom bygg- och möbelindustrin.

Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten ska du skicka din ansökan på den här sidan.

Har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jannie Marie Kristensen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lamipro A/S

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jannie Marie Kristensen

+45 29628565