Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektplanerare med logistikansvar sökes till kommande uppdrag i Stockholm

Projektplanerare med logistikansvar sökes till kommande uppdrag i Stockholm

Clockwork · Stockholm · Ansök senast 14 dec. (3 dagar kvar)

Heltid

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och erfaren projektplanerare med stark kompetens inom logistikområdet till ett långsiktigt uppdrag. Som projektplanerare kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidig planering, koordinering och genomförande av projekt med betoning på logistikaspekterna. Om du är en strategisk tänkare med förmågan att hantera komplexa projekt och samtidigt optimera logistikflöden, då kan du vara den kandidat vi letar efter.

I din roll ingår:
- Projektplanering med fokus på logistikfunktioner och tidslinjer.
- Koordinera och säkerställa att projektets logistikbehov uppfylls.
- Identifiera och analysera eventuella logistikmässiga hinder och föreslå lösningar för att säkerställa smidig projektgenomförande.
- Övervaka logistikflöden och resurser för att säkerställa att projektet följer fastställda tidsramar och budgetar.
- Hantera och förutse eventuella logistikrelaterade risker och utveckla åtgärdsplaner för att minimera påverkan.
- Kommunicera regelbundet med intressenter, både internt och externt, för att rapportera projektstatus och hantera förväntningar.

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen och logistik.
Du besitter tidigare erfarenhet av projektplanering och logistikhantering från större projekt och innehar djupgående kunskap om logistikprocesser. Erfarenhet av att använda projektplaneringsverktyg och mjukvaror efterfrågas och kunskaper inom Logiplan är meriterande. Du ska ha goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter tillsammans med stark problemlösningsförmåga. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften och har förmågan att fatta beslut under tidspress.

Tjänstgöringsort är i Stockholmsområdet och B-körkort är ett krav.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Fredrik Öhman via mail: fredrik.ohman@clwork.se eller tfn: 070-8215330. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 20 oktober. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen