Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör/projektledare inom passer- och säkerhetssystem

Projektör/projektledare inom passer- och säkerhetssystem

SafeTeam i Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 10 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Låt inte den här chansen passera!

Vi söker en projektör/projektledare inom passer-, larm- och CCTV-system till SafeTeam i Stockholm

Att SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa passerar inte obemärkt förbi. Men för att vi ska nå ända fram behöver vi förstärka vårt team med en social och serviceinriktad projektör/projektledare. Har du erfarenhet av installation och service av säkerhetssystem? God produktkännedom och erfarenhet av projektering? Gillar du att självständigt leda projekt från start till mål? Då kan det vara dig vi söker!

Om SafeTeam
På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om avdelningen och jobbet
Då en kollega går vidare till en annan position i företaget, söker vi en erfaren Projektör/Projektledare inom passer- och säkerhetssystem. Tjänsten innebär projektering och projektledning av säkerhetssystem, som larm-, passer- och kameraövervakningssystem, i nära samarbete med våra kunder.

Som Projektör/Projektledare kommer du att vara med tidigt under säljprocessen. I rollen ingår ansvar för kalkylering, framtagning av systemlösningar, offerter och genomförande av projekt.

Tjänsten utgår antingen från vårt regionkontor på Rökerigatan 19 vid Globen, alternativt från vårt lokalkontor på Fagerstagatan 18D i Lunda.

På Rökerigatan får du sällskap av omkring 30 fantastiska kollegor: butikspersonal, regionchef, avdelningschefer, projektörer/projektledare och tekniker som utgår härifrån.

I vår butik i Spånga är vi ett trevligt gäng på cirka 10 personer: butikspersonal, projektörer/projektledare och tekniker.

Vi letar efter en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder på avdelningen. Därför behöver du vara samarbetsinriktad, positiv och gilla att ge bra service till såväl kunder som kollegor.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet från säkerhetsbranschen där du har arbetat med installation och service av säkerhetssystem. Du har god produktkännedom och erfarenhet av att projektera säkerhetssystem. Vidare har du erfarenhet av att leda projekt. Då du arbetar mycket mot kund är det viktigt med en hög social förmåga och en välutvecklad känsla för service. Du kommer att arbeta med flera projekt löpande och måste själv kunna prioritera ditt arbete. Detta kräver att du är strukturerad, serviceinriktad och målfokuserad. God IT-kunskap är meriterande.

Du jobbar sannolikt med projektering/projektledning av säkerhetssystem idag, eller har tidigare gjort. Då tjänsten delvis kommer att innebära ett dedikerat kundansvar riktat mot vissa avtalskunder, är det av vikt att du är trygg och erfaren i din roll.
Tjänsten kräver B-körkort.

Tillträde och ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 10 januari.

Frågor?
Frågor besvaras av regionchef Mattias Gustafsson, 08-522 38 402, mattias.gustafsson@safeteam.se

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen och det förekommer säkerhetsklassade uppdrag, ser vi helst att du har svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SafeTeam i Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mattias Gustafsson

08-522 38 402

Dela jobbannonsen

Anmäl annons