Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektörer till Jönköping

2Complete · Jönköping · Ansök senast 31 aug. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara en del av byggnationen av framtidens nät? Gillar du teknik och vill se till så nätet funkar?

I din roll som Projektör kommer du ha ett övergripande ansvar för projektens genomförande och din roll är bred. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära följande:
  • Planera för optimering, dimensionering och ta fram tekniska lösningar och dokumentation för uppdraget
  • Avropa och upphandla underleverantörer för att skapa ett bra och lönsamt samarbete
  • Ta fram arbetshandlingar och gå igenom dessa med berörda tekniker och underleverantörer
  • Följa upp dina uppdrag och ha ansvar för budget, tidsplaner, resursplanering samt för avrapportering under projektet och vid dess slut.
Detta är en heltidstjänst där du arbetar mellan 07:30-16:00, måndag till fredag. Det är ett konsultuppdrag till en början och på sikt finns möjlighet till att bli direktrekryterad till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har en god förståelse för telekomnätets uppbyggnad samt goda kunskaper inom områdena kabel, fiber, koppar och transmission. Vidare har du kunskaper i Entreprenadjuridik, arbetsmiljöbestämmelser, projektmetodik och projektstyrning samt erfarenhet av linjenät och projektering. Meriterande med erfarenhet i CAD och Microsoft Office.

För att trivas i rollen som Projektör bör du vara handlingskraftig, analytisk, engagerad och driven. Du är strukturerad, initiativtagande och affärsmässig som person och du är en god kommunikatör. Vidare är du social och en fena på att bygga relationer, internt likväl som externt. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Keve, cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen