Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör till ISG Nordic i Kungsbacka!

StudentConsulting · Kungsbacka · Ansök senast 29 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du noggrann, har erfarenhet av AutoCad och ett intresse för teknik/säkerhet? Vi söker dig som vill vara med på ISG Nordic tillväxtresa som projektör i Kungsbacka på heltid.

Information om uppdraget:

ISG Nordic är specialister på integrerade intelligenta säkerhets- och kamerasystem. Företaget använder avancerade kameror/video/radar samt säkerhetssystem, och integrerar dessa in i kundernas egna verksamhetssystem, för att lösa viktiga uppgifter i deras verksamhet. Företagets kunder finns inom både offentliga och privata sektorn. ISG Nordic arbetar mot begreppet "Tekniska kreatörer och Härliga människor" och värdesätter därför en arbetsplats där man arbetar mot satta mål, och samtidigt har kul på vägen. Till deras kontor i Kungsbacka söker de nu en kollega till teamet där man i en roll som projektör får goda utvecklingsmöjligheter i en fartfylld, spännande miljö och växande verksamhet!

I din roll som projektör på ISG Nordic kommer du att arbeta med projektering och konstruktion av el- och säkerhetssystem, detta innefattar bland annat passersystem, brandlarm, inbrottslarm och CCTV system. Ditt arbete kommer att innebära att du granskar och framställer teknisk dokumentation, ritningar och underlag för installationer av säkerhetsanläggningar.
Samtidigt som ditt arbete innebär att du stöttar säljorganisation med material, samarbetar du också med projektledare för att tillsammans skapa arbetshandlingar till projektets säkerhetstekniker och installatörer. Om ändringar sker i samband med installation justerar du dokumentationen och upprättar relationshandlingar. Man driver egna ansvarsområden i projekten och är delaktig hela vägen från uppstart fram till leverans. Rollen som projektör kräver att du är tekniskt lagd, lösningsorienterad och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du behöver vara bekväm med att arbeta systematiskt och noggrant.

Rätt person kommer att anställas direkt av ISG Nordic och därmed tillhöra deras kontor i Kungsbacka, Göteborg. I denna tjänst kommer det att finnas goda möjligheter till en långsiktig anställning och även utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetstiderna är belagda mellan måndag-fredag kl. 08:00-17:00.

Detta söker vi:

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis projektering, säkerhet/elteknik eller liknande tekniska områden.
  • Du är trygg med att kommunicera på svenska och engelska.
  • Du har erfarenhet av och behärskar AutoCad.
  • Du har en god datorvana.
  • Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister (kontroller kommer göras i processen).
  • Är serviceinriktad, lösningsorienterad och har ett intresse för teknik/säkerhet.
* Det är meriterande med erfarenhet av branschen, om du exempelvis är behörig ingenjör inom inbrottslarm eller CCTV, eller om du tidigare arbetat som elektriker, säkerhetstekniker eller med projektering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Kungsbacka

Dela jobbannonsen

Anmäl annons