Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör till Eltel

ELTEL NETWORKS INFRANET AB · Borlänge · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetar du idag som tekniker och vill vidareutvecklas eller arbetar du redan som projektör och söker nya utmaningar?

Då ska du söka dig till oss, vi söker vi projektör till vårt kontor i Borlänge.


Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät och andra kundnät.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vem är du:

Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.

Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Du har en gymnasieutbildning, eller motsvarande, och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort krävs. Erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen

Meriterande är:

  • Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
  • Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
  • Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar

Om Eltel

Vi på Eltel har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen och vi planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät.

Den tekniska utvecklingen inom vår bransch går fort och vi ligger i framkant. Våra lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Hos oss blir du en viktig del av ett team som sätter säkerheten i det dagliga arbetet främst och vi är stolta över resultatet av vårt arbetsmiljöarbete. Tillsammans med kunderna arbetar vi aktivt för att minska vårt miljöavtryck, bland annat genom återvinning av material och hur vi tankar och kör våra bilar.

Vår kultur präglas av omtanke om varandra, stort engagemang och ansvarstagande för att lösa uppdraget och vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 5 Februari. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: HRBP Malin Fahlander, 072-584 37 18

Välkommen med din ansökan!

.............................................................................................................................................

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELTEL NETWORKS INFRANET AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Eltel Networks Infranet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons