Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör Stockholm

Energihem · · Ansök senast 31 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en go och glad person som vill jobba på ett företag som arbetar med energibesparande och klimatsmarta produkter, som samtidigt verkar för en grönare framtid?

Då kanske vi har ett jobb för dig!

Om jobbet

Som Projektör på Energihem gör du platsbesök hos våra kunder för att anpassa inmätningen av fönster, dörrar och solelsanläggningar efter kundens behov. Du driver själv dina projekt och ser till att inga detaljer missas. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför är ett gott bemötande och god service en självklarhet för dig. Du utgår från ditt hem så placeringen är sekundär.

Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket du bör känna dig bekväm med.

I din roll kommer du bland annat:

  • Mäta in fönster och solelsanläggningar hos privatpersoner
  • Ha direktkontakt med kunder
  • Ha stöd av en planeringskoordinator som fördelar dina dagliga arbeten


Vi söker dig som…

Tycker att kvalitet är ett passande ledord - du ser till att dina arbetsuppgifter blir korrekt utförda och att slutresultatet blir perfekt. Vi ser att du har byggteknisk erfarenhet genom att ha jobbat som snickare, har du arbetat som inmätare av fönster och/eller solelsanläggningar tidigare är det givetvis ett plus. Du planerar dina projekt så att de blir effektiva och väl utförda, både. Har du arbetat med projektering är detta meriterande.

Som person ser vi att du är:

  • Driven och målinriktad
  • Bra på att samarbeta och förstår innebörden av god service
  • Strukturerad och noggrann
  • Kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer


Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam!

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstid löpt ut.

Då vi gillar direktkontakt kan du ringa Tommy Lyrehag, rekryterare på 0187001740.

Du ansöker genom länken på denna sida.

Om Energihem

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB