Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör sökes till Malmö

OneCo Networks AB · Malmö · Ansök senast 19 maj

Heltid

Ditt nästa uppdrag

Nu söker vi en självständig och motiverad medarbetare som vill vara delaktig i ombyggnation av telekomoperatörers Nod och transmissionsnät. I ditt uppdrag kommer du att projektera nodinstallationer med ansvar för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån leveranstid och förvänta kvalité. Du kommer att arbeta med både små och stora projekt och många gånger agera arbetsledare och kravställare för att bereda projekten för installation.

I rollen som projektör kommer du tillsammans med Områdeschefen att ha ansvar för genomförande, entreprenad, omsättning och resultat på Nod Transmission. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Telekom. Du rapporterar direkt till Områdeschefen. Placeringsort är av mindre betydelse, det viktiga är att vi finner rätt kompetens. Du kan med fördel vara placerad i någon av följande orter; Malmö, Göteborg, Karlstad, Skellefteå eller Stockholm.

I ditt arbete ingår det att:
 • Vid behov kunna leda och fördela arbete i fält
 • Ta fram installationsunderlag för fältpersonal
 • Upprätta materialspecifikation samt beställa material
 • Vara kontaktperson i tekniska frågor åt underentreprenör och kund
 • Kontrollera att egenkontroller utföres efter klarrapporterade aktiviteter.
 • Sammanställa dokumentation för slutdokumentation
 • Kundkontakter.
Erfarenhet / Bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetar som tekniker eller projektör inom data/telekom.

Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god materialkännedom och ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Som person är du ödmjuk och social i dina kontakter med kunder och entreprenörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett brinnande teknikintresse.

Personliga egenskaper
 • Kommunikativ
 • Prestigelös
 • Service och resultatinriktad
 • God administrativ förmåga
 • God förmåga att samarbeta
 • God systemkunskap inom områden som IP-nät, transmission, optonät, corenät, mobila eller fasta accessnät.
Vad erbjuder OneCo dig?

På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Du kommer att vara verksam inom området Nod Transmission, där vi idag är ett 20 tal medarbetare varav en produktionsplanerare, tre projektörer och ett 15 tal tekniker. Till området finns även ett antal underentreprenörer som vi har avtal med. Medarbetarna och underentreprenörerna är utspridda i hela Sverige.

Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Arbetstid: Dagtid vardagar heltid

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.

Körkort: Ja B-körkort krävs

Placeringsort: Malmö

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson: Områdeschef Henrik Karlsson. Mailadress: henrik.b.karlsson@oneco.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OneCo Networks AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen