Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör Inom Bygg/Kyla

Unisport · Ånge · Ansök senast 2 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Projektör inom bygg/kyla till Unisport,

som vill bidra till vår vision om ett hälsosamt samhälle med rörelse och välbefinnande i fokus.

Beskrivning av rollen

I rollen som Projektör kommer du att bidra till vår vision att få fler människor i rörelse och främja ett hälsosamt liv. Du kommer driva och planera stora projekt i form av attraktiva idrotts- och motionsanläggningar mot givna tidplaner och kalkyler med fokus inom heating/cooling. Projekten är i första hand is-projekt inom bandy och ishockey men kan även innefatta friidrottsanläggningar, konst-/naturgräsprojekt inom fotboll, rugby och cricket. Flera projekt kommer att pågå parallellt i olika delar av Sverige.

Du kommer att ingå i ett passionerat och inspirerande team med fokus på att leverera helhetslösningar av högsta kvalitet till våra kunder, i nära samarbete med Unisports projektledare och installatörer.

I uppdraget ingår att vara engagerad i samtliga faser i respektive projekt:

Förberedandefas

- skapa underlag till våra installatörer, skriva kvalitetsplaner och vara i kontakt med byggare

Installationsfas

- nära samarbete med installatörer

Slutfas

- dokumentation, slutbesiktning, användargenomgång arbetstider

Löpande uppgifter

- arbetsledning

- inköp

- leveransplanering

- startmöten, byggmöten etc

- platsbesök

Högsäsong för i denna roll kommer att vara under vår, sommar och höst. Under lågsäsong läggs fokus på utvecklingsarbete av vårt erbjudande till våra kunder.

Din bakgrund

För att trivas och lyckas i rollen som Projektör, har du en mångårig erfarenhet av likande uppdrag med goda resultat inom området heating/cooling. Du drivs av att, tillsammans med ditt team, leverera mot uppsatta mål samtidigt som du bidrar till en fantastisk kundupplevelse när projektet är avslutat!

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrottsvärlden samt erfarenhet av ett aktivt arbete inom föreningslivet.

Kvalifikationer

  • Kyltekniksutbildning
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll inom bygg/kyla
  • Erfarenhet av budgetering och ekonomiskt ansvar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska (kunskaper i finska språket är meriterande, då vi har ett nära samarbete med våra finska kollegor)
  • God data-/IT-vana
  • Goda kunskaper i BIM, CAD eller liknande programvara

Du är en god kommunikatör, som skapar förtroende genom ett professionellt bemötande och genom ditt positiva och prestigelösa sätt.

Personlighet

  • Självgående, lojal och uthållig
  • Ansvarstagande
  • Goda ledaregenskaper. Vana att jobba i ett litet team med stort ansvarstagande och att självständigt kunna driva teamet mot uppsatta mål.
  • Kommunikativ
  • Strukturerad
  • Förtroendeingivande
  • Analytisk med en god problemlösningsförmåga
  • Nyfiken, innovativ och på tårna för att ständigt se utvecklingsmöjligheter för Unisports arbetssätt att projektera markarbeten och skapa mervärden för våra kunder

Då arbetet är i allra högsta grad är säsongsbetonat, ser vi att du helhjärtat fokuserar på ditt uppdrag under april till oktober. Utrymme för längre semesterperioder och en lugnare arbetstakt ges under resterande månader under året. Du uppskattar också den omväxlingen det innebär att resa i tjänsten för att leda och följa utvecklingen på plats i de olika projekt du har ansvar för.

Din kontorsarbetsplats kommer att vara i Ljungaverk. Projekten medför regelbundna resor på veckobasis som inkluderar övernattning.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 26 september. Då vi tillämpar löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om Unisport

Unisport är marknadsledande inom idrottsanläggningar och aktivitetsytor i de nordiska länderna. Företaget har ca 350 anställda med en omsättning på 150 miljoner euro. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. Företagen inom Unisport är verksamma i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och kompletterar varandra produktmässigt och geografiskt.

I Sverige har vi verksamheter i Hjärnarp, Landskrona, Stockholm, Göteborg och Ljungaverk.

Målet är att nå en betydande försäljningstillväxt och att bli en ledande nordeuropeisk helhetsleverantör, vars koncept ger de bästa förutsättningarna för idrottare och åskådare.

Om Ljungaverk

På Unisports arbetsplats i Ljungaverk, som ligger ca 7 mil från Sundsvall, jobbar ett team som brinner för att leverera idrottsanläggningar av hög kvalitet inom främst is och kyla. På kontoret råder en familjär stämning i kombination med ett högt målfokus och affärsdriv.

Ljungaverk är en mindre ort i Ånge kommun i Medelpad, som erbjuder en fantastisk natur med bl a slalombacke, golfbana och fiskedammar inom några kilometers radie. Från Sundsvall, som är närmsta huvudort, finns det möjlighet att pendla med tåg.

Live to move. Move to live

Vi tror på rörelsens magi, att inspirera och hjälpa människor att hitta glädjen i sina aktiviteter!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Unisport

Placering

Ånge

Kontaktperson

Globegård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons