Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare/säljare med stort nätverk

G A Johanssons Smidesverkstad AB · Västerås · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

G A Johanssons Smidesverkstad AB är i början av en tillväxtresa mot målet att vara långsiktigt konkurrenskraftig. Här utgör personalen en central och viktig del. Därför arbetar företaget aktivt med personlig utveckling och kommunicerar tydliga lönsamhetsmål. Det är en självklarhet att personalen ska ta del av den gemensamma framgången.


Sedan 90 år tillbaka har G.A. Johanssons Smidesverkstad levererat konkurrenskraftiga varor och tjänster till sina kunder – och visionen är att kunna fortsätta i minst 90 år till. Inom en femårsperiod kommer företaget investera i högteknologiska maskiner. Det ger förutsättningar att automatisera och effektivisera tillverkningsprocesser vilket skapar en grund för en lönsam tillväxt. Målet är att dubbla omsättningen till år 2025.

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare/säljare arbetar du med försäljning och nätverkande, kalkyl- och offerter samt projektledning under byggprocesser. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom byggbranschen i Västerås eller Örebro. Det är en fördel om du bor i någon av städerna då du kommer att utgå därifrån några dagar varje vecka. Resten av arbetstiden förläggs i Eskilstuna.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Kvalifikationer

Som projektledare/säljare behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt samt arbete inom säljbranschen. Det är meriterande om du har praktiskt erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har utbildning inom byggteknik och TR-stål.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

G A Johanssons Smidesverkstad AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons