Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Bioteria Technologies AB · Stockholm · Ansök senast 21 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Projektledare
Stockholm

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik kommer att innebära lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort.

Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom avloppsteknik, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, produkter, installation, drift och underhåll.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du driva projekt inom storköksventilation. Du kommer agera teknisk support mot våra säljare, teknikkonsulter och entreprenörer, och när affären är klar tar du över för att driva projekt från början till slut. Du kommer ha ett nära samarbete med vår produktion för storkökskåpor. 

I dialog med kunden syr du ihop lösningen och säkrar leverans. Våra kunder finns främst inom kommunala fastigheter, som skolor och äldreboende, men även privata fastighetsägare och restauranger. Som projektledare kommer du vara en mittpunkt för alla affärer som sker inom storköksventilation. Du utgår från vårt huvudkontor i Arninge, Stockholm.

"Vår framtidsvision är att Bioteria ska vara en naturlig och ledande del i det uthålliga samhällsbyggandet och ta en ledande roll inom waste water och waste management med särskilt fokus på fastigheter och verksamheter som hanterar livsmedel. 

Bioteria är ett nytänkande och innovativt företag i en traditionell bransch. Ett framgångsrikt företag byggs av medarbetare som mår bra. För oss är glädje och passion viktigt och att vi jobbar tillsammans mot våra mål. Vi ingår alla i ett lag och har en gemensam spelidé. Med en stark företagskultur där alla ska känna att de får plats kan vi åstadkomma nästan vad som helst."

- Charlotta Buch, Head of Innovation and Scientific affairs

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om ventilation, gärna med fokus på storköksventilation. Du är självständig och organiserad och har erfarenhet av att driva projekt i nära kontakt med kund och produktion.

  • Högskoleutbildad, eller motsvarande erfarenhet, tekniskt
  • Teknisk kompetens och erfarenhet av VVS/bygg/restaurang
  • Erfarenhet av CAD och förståelse för konstruktion
  • Erfarenhet av att driva projekt med kontaktytor internt och externt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Du är duktig på att kommunicera och arbetar strukturerat och metodiskt för att säkra leverans på utsatt tid med hög kvalitet.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Bioteria Technologies
Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet - lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Vår bioteknik innebär att speciellt utvalda mikroorganismer konsumerar fettet på plats, under kontrollerade former. Detta angriper problemet vid roten och reducerar därmed behovet av alla de kostsamma strategier som idag används för att lösa det. Läs mer om bolaget på www.bioteria.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bioteria Technologies AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons