Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Compass Rekrytering & Utveckling AB · Stockholm · Ansök senast 15 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kyrkans Fastighetssamverkan Stockholm
Kyrkans Fastighetssamverkan Stockholm AB är ett bolag inom Svenska kyrkan. KFS är först inom Svenska kyrkan att erbjuda utförande fastighetskonsultuppdrag åt lokala enheter som församlingar och pastorat. Vår målsättning är att leverera heltäckande fastighetsförvaltning- och projektledarkompetens åt våra kunder, så att kulturarvet bevaras och övriga fastigheter nyttjas så ändamålsenligt som möjligt. Svenska kyrkan äger ca 20 000 byggnader och är därmed en av landets största fastighetsägare. KFS gör uppdrag även åt andra beställare än Svenska kyrkan, så som STHLMs Stadsmission och privata fastighetsägare. KFS har genom åren nomineras och vunnit flertalet priser för sitt fina arbete. Läs mer på https://www.kfss.se/

Vill du arbeta med att bevara och utveckla kulturhistoriska fastigheter i ett framgångsrikt och välrenommerat konsultbolag, som fått flertalet fina utmärkelser från byggbranschen?

Vill du vara med i unika nybyggnationsprojekt och bidra med din kompetens i en expansiv verksamhet med engagerade, kompetenta medarbetare? Då kanske du är vår nya kollega!

KFS befinner sig i en expansiv fas och stärker nu upp organisationen med fler skickliga projektledare.
  • Projektledare, inriktning projektering samt
  • Projektledare, inriktning byggledning
Ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som konsult på KFS tar du beställaruppdrag som projekt/projekterings-/byggledare. Det är huvudsakligen kyrkor och församlingshus som ska restaureras, renoveras eller byggas om. Även viss nyproduktion förekommer, både gällande kyrkor och större bostadsexploateringsprojekt.

Du ansvarar för utförandet av hela kedjan från framtagande av förstudie och kalkyler till fortsatt projektering, genomförande och besiktning under ledning av projektchef, tillika Vd eller Vvd. Ansvaret gäller både tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationer. Vid större projekt jobbar vi i grupp och där kan du inneha olika roller som projekt-, projekterings- eller byggledare.

I rollen som projektledare ingår bl.a. att ansöka om statlig kyrkoantikvarisk ersättning, bygglov & tillstånd enl. kulturmiljölagar samt att upphandla framför allt samverkansentreprenad och konsulter för generalkonsultuppdrag. Du kommer även att medverka i utvecklingen av KFS KMA processer.

På KFS arbetar 17 personer inom Projektledning, Fastighetsförvaltning och Teknisk förvaltning. Du rapporterar till VD, och arbetsplatsen ligger centralt i Stockholms City.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta med fastigheter som har ett stort kulturhistoriskt värde, i en organisation med gedigen kompetens inom området. För att trivas och bli framgångsrik i rollen har du en bred erfarenhet av en projektledande roll, från förstudie till slutbesiktning. Du stimuleras av utmanande ROT-projekt där du får användning av din kompetens och av nybyggnation där kvalité står i fokus. Specifik erfarenhet endera som projekteringsledare eller byggledare är mycket meriterande.

Du får saker gjorda, är självgående i utförandet och stimuleras av högt uppsatta mål samtidigt som du också uppskattar att vara en del av teamet på KFS.

Då rollen innebär att agera föredragande för bl.a. kyrkopolitiker ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga – du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bra på att anpassa budskap utifrån målgrupp och situation.

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara skicklig på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom vi är en liten organisation så löser du projektledningens administration på egen hand; fakturering, protokollskrivande, kontrakt och Af-delar, är en del av vardagen.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av en projektledande roll, framför allt ROT-projekt. Du är en erfaren upphandlare som besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB 04) och byggteknik.

Du har en eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller fastighet, med fördel en akademisk examen så som civilingenjör samt innehar körkort B.

Vad erbjuder vi dig?
Du får förmånen att arbeta med unika restaurering- och ombyggnadsprojekt av kulturhistoriska fastigheter, några av stadens äldsta och finaste byggnader. Kompetensutveckling sker kontinuerligt i form av internutbildningar och kurser, men framför allt i samarbete med kollegor som är bäst i stan på att renovera äldre bebyggelse. Det här är en fri roll med flextid och marknadsmässig lön.

Ansökan och mer information
Du söker tjänsten via länken nedan och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Med tanke på stundande sommarsemestrar kommer dock intervjuer ske under augusti. Senaste ansökningsdag 15/8. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsult Susanne Bryhn på susanne.bryhn@compass.se alt 070-531 34 25.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Svenska kyrkan eftersträvar en jämn könsfördelning i alla verksamheter och ser därför gärna kvinnor som sökande, vi lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och sociala färdigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Compass Rekrytering & Utveckling AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen