Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

SCANIA CV AB · Oskarshamn · Ansök senast 16 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi erbjuder ett utvecklande och spännande jobb som Projektledare

Nu söker vi en projektledare till vår grupp i Oskarshamn, som har en stor drivkraft i att leda, utveckla och säkra kvaliteten i våra fastighetsprojekt.

Organisationen
Du ingår i projektorganisationen för fastighetsprojekt inom Scania Industrial Maintenance i
Oskarshamn.

Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor har ni uppdraget att driva och säkerställa att våra fastighetsprojekt levereras i rätt tid, i enlighet med budget och med god kvalitet iöverenskommelse med vår kund.

Du ingår i ett team bestående av projektledare samt montageledare och du rapporterar till ansvarig chef för fastighetsprojekt i Oskarshamn.

Vad innebär tjänsten

Du leder eller deltar i bygg och anläggnings-projekt genom hela projektprocessen från förstudie till avslutat uppdrag inom områdena bygg, el och VVS. Som projektledare ansvarar du för budget, tidplan samt funktion och kvalitet. Du initierar och leder möten med de olika parterna vilka kan vara myndigheter, projekterande konsulter, förvaltningsorganisationen, entreprenörer. Hos oss kommer du att arbeta mycket brett, t ex med riskanalyser, kalkylering, anbud och tidplaner. Dagliga kontakter med kund, media ansvariga och driftorganisationen ingår också. Arbete med ständiga förbättringar och utveckling av system och arbetssätt är en del av vardagen.
Arbetet genomförs enligt vår uppdragsprocess som är ett standardiserat arbetssätt inom företaget.
Jobbet som projektledare innebär många kontakter både inom Scania samt de konsulter och entreprenörer vi använder.

Vi söker dig som

Är universitet eller högskoleingenjör inom bygg och anläggning eller har motsvarande kompetens.
Har erfarenheter som projektledare av ombyggnadsarbete eller motsvarande.
Har erfarenhet av att inneha rollen som Byggarbetsmiljösamordnare (BAS) och kompetens inom entreprenadjuridik är meriterande.
Tycker det är kul att arbeta i en ständigt varierande miljö och driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Projekten har stora variationer i omfattning.
Är strukturerad och har goda datakunskaper. Utbildning inom CAD är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är viktigt med goda ledaregenskaper. Som person är du trygg och förtroendeingivande. Du tänker affärsmässigt och kan upprätthålla en god kontakt med kund. Du är engagerad, initiativrik och kommunikativ i din projektledarroll. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande

För ytterligare information kontakta

Per Jansson, Chef QPO, tfn: 0491-764158
Jerker Viberg, HR Business Partner, tfn: 0491-765118
Plats: Oskarshamn
Anställningstyp: Heltid

Låter detta intressant?
Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb senast 2021-05-16

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons